2 °C

Бизнесът и обществеността в Първомай дискутираха приоритетите на БСП. Представиха кандидатите на „Коалиция за България“

БСП Първомай представи кандидатите си за депутати в 17 Многомандатен избирателен район в присъствието на симпатизанти и членове на партиите в коалицията  и представители на местното управление и бизнеса. Между гостите бяха и наскоро приетите нови 18 члена на общинската младежка организация на БСП.

Присъстващите бяха запознати  с личностите в листата:

Проф.  Светла Бъчварова - Аграрикономист и икономическа журналистика

Научна степен: професор д-р, доктор хонорис кауза на ССА, действителен академик на Руската селскостопанска академия на науките; член кореспондент на Румънската академия на науките.

Професионална кариера: 32 години работа в сектора на земеделието. Създадох първата информационна система в страната в областта на земеделието – САПИ; възстанових Селскостопанска академия; реализирах политика в сектора за неговата подкрепа – държавни помощи (възстановяване акциза за горива), подкрепа на животновъдството и генофонда; поддържане на генофонда в растениевъдството.Преподавател по маркетинг през различни години в УНСС, Бургаски свободен унивесрситет, Нов български университет

Румен Стоянов- 48 годишен съм. Средното си образование съм  завършил в Сопот, а висшето със специалност  „Туризъм” - в Икономически колеж в Пловдив. Председател съм на  СНЦ "Организация на развъдчиците на автохтонни породи овце в България " Семеен, с двама синове. Кмет на Калофер.

Петър Мутафчиев -52 годишен. Висше образование, завършил ХТМУ гр. София, специалност Добив на черни метали.Член на НС на БСП, Министър на транспорта 2005-2009 година.

Пламен Славов - 51 годишен. По професия съм историк — магистър по история  и доктор по философия. Преподавам в  Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и в Колежа по икономика и администрация- Пловдив. Женен, с двама сина.

Маргарита Стоилова - 57 годишна,  живея в  Асеновград. По професия съм инженер –металург, близо три десетилетия съм работила в КЦМ. Общински съветник три мандата, в момента съм  зам.- председател  на Общински съвет Асеновград. Омъжена, с две дъщери.

Атанас Телчаров - На 26 години съм,живея в с. Катуница , общ. Садово, завърщшил съм  Аграрна икономика и магистратура  Експерт по европейско земеделие и селски райони. В момента съм мениджър продажби във Варекс ООД

Милена Христова - На 33 години съм, родена съм в  гр.Дупница. Магистър по правоБлизо 10 години трудов стаж в горския сектор, като сътрудник, а по-късно и като юрисконсулт; Министерство на земеделието и храните – юрисконсулт, народен представител в  41-то Народно събрание.

Деян Дойнов -30 годишен. Завършил съм  публична администрация и бизнес администрация в УНСС. Председател на БСП в Сопот.  Общински съветник, управител на Асфалтова база. Женен, с една дъщеря.

Доц. Светла Янчева - Експерт земеделие и генно инженерство в земеделието.Преподавател в Аграрен университет Пловдив, Ръководител на Лабораторията по растителни биотехнологии и висше образование. Общински съветник в община Марица. 

Дарина Шишкова - 42 годишна. Живея в гр.Карлово. Работя в областта на животновъдството. Председател съм на Животновъдно сдружение "Старият балкан" - гр. Карлово. Зам.председател на СНЦ "Организация на развъдчиците на автохтонни породи овце в България ". Семейна с две деца.                              

Иван Шиков - 42 годишен. Завълшил съм ветеринарна медицина и ветеринарна администрация. Работил съм като официален ветеринар на общ. Раковски, директор на Зооветеринарен комплекс Пловдив, а в момента съм управител на Приют за безстопанствени животни  Пловдив. Женен, с две деца.

Щерю Царев -51 годишен, от Ягодово, общ. Родопи. Завършил съм ВНВВУ ”Георги Бенковски” специалност инж. по радиоелектронно оборудване и БСУ магистър по право .Работил съм 22г. в Министерство на отбраната и Военна полиция, последна заемана длъжност директор на РС”Сигурност- ВП и ВКР” гр.Пловдив и две години в ДАНС , началник отдел ВКР в ТДНС- Пловдив. В настоящия момент съм адвокат в АК-Пловдив. Преподавам и в ПУ „Паисий Хилендарски” в магистърски програми „Сигурност в публичния и частния сектор” и „Корпоративна сигурност”

 Веселин  Лятев - 39 годишен, завършил съм Маркетинг и мениджмънт в УНСС, работил съм през годините за големи международни компании като Delta и  McDonald’s като търговски представител и супервайзор. От 2004 развивам собствен строителен бизнес. Семеен с едно дете.

Запрян Христев - 43 годишен, учител съм по професия, но в последните 10 години съм кмет на с. Чалъкови, общ. Раковски. Семеен, с две дъщери.

Екатерина Гешева - 31 годишна експерт информационни технологии, Председател на Младежкото обединение в БСП Асеновград, била е общински съветник в мандата 2003- 2007 , работи в държавната администрация.

Милко Генов Сарафов - Роден съм през 1960 г. Завършил съм  ПУ”Паисий Хилендарски” със специалност „Българска филология”. Професия- учител. Специалзирал  съм литература в Пловдивския и Софийски университети. Директор на СОУ „Христо Смирненски” гр. Брезово. Имам дългогодишен опит в сферата на образованието и управлението на проекти.

Нина Найденова - 33 годишна, завършила съм  Международна търговия и финанси. Ръководя верига магазини, собственост на немска компания.

Енко Найденов - 35 годишен,Магистър по право. Общински съветник в Община Асеновград. 

Траян Йончев - 29 годишен. Завършил Български и новогръцки в ПУ „Паисий Хилендарски” и  магистратура в СУ „Св. Климент Охридски” – Европейска публична администрация. В момента работя в община Съединение като експерт  Стопански дейности.

Атанас Тумбалев - На 23 години съм, уча Маркетинг в КИА- Пловдив. Горд съм, че съм най-младият общински съветник в страната. Избран съм и за зам. Председател на Общински съвет Стамболийски.

Здравко Данаилов - З4 годишен. Завършил съм „Макроикономика”, специализация „Счетоводство и анализ”. Професионалният ми опит е изцяло в Община „Марица” – идентифициране и реализиране на възможности за безвъзмездно финансиране на общински проекти. В момента работя като  Директор на Дирекция „Инвестиционни технологии” в Община „Марица”. Семеен, с три момчета.

Димитър Петров - 55 годишен, икономист, кмет на с. Розино, общ. Карлово, семеен, с двама сина.

От името на своите колеги, политическите ангажименти на Коалиция за България представиха вторият в листата Румен Стоянов, третият – Петър Мутафчиев и петият - Атанас Телчаров. Те насочиха разговора изключително в посока развитие  на селското стопанство,тема интересуваща местното население. Петър Мутафчиев говори за необходимостта от изграждане на транспортен възел „Плодовитово“ и ремонт на пътя Асеновград – Плодовитово, като пое ангажимент те да бъдат завършени при евентуална победа на изборите на 12 май и мандат на коалицията. Не бяха пренебрегнати и други аспекти от програмата  за развитието в различните области на икономиката и политиката.

 След това на чаша вино присъстващите продължиха дискусиите си и зададоха въпросите си към представителите на листата и присъстващите членове от областното и общинско ръководство на БСП.

Предстоят срещи с обществеността в кв.Дебър на 23 април от 16 часа и на 26 април от 20 часа с младежкото обединение към БСП в кафене "Сателит".

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Въпреки натоварения работен ден, вие сте в цветущо настроение и с чувството си за хумор забавлявате себе си и хората около вас. Няма да усетите как е минал денят, още повече, че нещата, с които се занимавате ще ви донесат удовлетворение.
23 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Настроени сте оптимистично към развитието на ваш бизнес проект и това ви кара да се чувствате спокойни. Проверявайте обаче всяка информация, с която боравите, за да избегнете недоразумения. Изработете си стратегия за действие, тъй като в даден момент може да се окажете неподготвени за следващата си стъпка. Посветете свободното си време на човека до вас.
23 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
23 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще се наслаждавате на спокоен ден на работното място. Работата ви ще ви върви точно както вие сте планирали и затова ще ви остане време за приятни неща. Финансовото ви състояние е добро, можете да направите малък подарък на любим човек.
23 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отделете повече време за здравето си, ако се чувствате неразположени и с признаци за грип. Такива и други причини могат да нарушат ритъма ви на работа, но ще се постараете, за да свършите плануваните си задачи. Партньорът ще ви изненада приятно, отвърнете на жеста му. Промени у дома.
23 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
И днес ще продължите с темпото от последните дни, давайки предимство на срочните си задачи. Ще се въздържите от изкушения, като не им позволите да ви отклонят от намеренията ви. Денят е подходящ за начало на образователни програми и проекти, насочени към професионалното, физическо и творческо развитие.
23 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Възможен е професионален проблем с делови партньор. Не се доверявайте на някого, за когото е знайно, че не заслужава внимание. Ситуацията е такава, че не трябва да проявявате скромност, а сами да се изтъквате, но все пак умерено. Ще съчетаете почивката с работа и ще увеличите финансите си.
23 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Към съветите на приближен човек подхождайте по вашия си начин. Бъдете резервирани, има вероятност да ви насочат към погрешни действия. Ще намерите спокойствие от светския живот у дома сред семейството си. Близостта на любимите хора ще внесе топлина и чувство на сигурност в душата ви. Не се лишавайте от нея и ще се възстановите по-скоро.
23 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не разпилявайте енергията си в безмислени пререкания. Концентрирайте се върху преследваната от вас цел и с повече постоянство и упоритост съвсем скоро ще се радвате на значителен напредък, а защо не и на краен успех. Бъдете по-внимателни с харченете, не купувайте излишни вещи. Неочаквани пари.
23 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
23 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.
23 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Отделяте ненужно много внимание на най - близките си. Със своята отзивчивост вие сякаш им позволявате да ви се качват на главата. Внимавайте при работа с пари, особено, ако това влиза в професионалните ви задължения. Не давайте заеми, и не подписвайте каквито да било документи, без да имате гаранции за юридическата им обезпеченост.
23 яну 2021
Последни новини