25 °C

Бизнесът и обществеността в Първомай дискутираха приоритетите на БСП. Представиха кандидатите на „Коалиция за България“

БСП Първомай представи кандидатите си за депутати в 17 Многомандатен избирателен район в присъствието на симпатизанти и членове на партиите в коалицията  и представители на местното управление и бизнеса. Между гостите бяха и наскоро приетите нови 18 члена на общинската младежка организация на БСП.

Присъстващите бяха запознати  с личностите в листата:

Проф.  Светла Бъчварова - Аграрикономист и икономическа журналистика

Научна степен: професор д-р, доктор хонорис кауза на ССА, действителен академик на Руската селскостопанска академия на науките; член кореспондент на Румънската академия на науките.

Професионална кариера: 32 години работа в сектора на земеделието. Създадох първата информационна система в страната в областта на земеделието – САПИ; възстанових Селскостопанска академия; реализирах политика в сектора за неговата подкрепа – държавни помощи (възстановяване акциза за горива), подкрепа на животновъдството и генофонда; поддържане на генофонда в растениевъдството.Преподавател по маркетинг през различни години в УНСС, Бургаски свободен унивесрситет, Нов български университет

Румен Стоянов- 48 годишен съм. Средното си образование съм  завършил в Сопот, а висшето със специалност  „Туризъм” - в Икономически колеж в Пловдив. Председател съм на  СНЦ "Организация на развъдчиците на автохтонни породи овце в България " Семеен, с двама синове. Кмет на Калофер.

Петър Мутафчиев -52 годишен. Висше образование, завършил ХТМУ гр. София, специалност Добив на черни метали.Член на НС на БСП, Министър на транспорта 2005-2009 година.

Пламен Славов - 51 годишен. По професия съм историк — магистър по история  и доктор по философия. Преподавам в  Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и в Колежа по икономика и администрация- Пловдив. Женен, с двама сина.

Маргарита Стоилова - 57 годишна,  живея в  Асеновград. По професия съм инженер –металург, близо три десетилетия съм работила в КЦМ. Общински съветник три мандата, в момента съм  зам.- председател  на Общински съвет Асеновград. Омъжена, с две дъщери.

Атанас Телчаров - На 26 години съм,живея в с. Катуница , общ. Садово, завърщшил съм  Аграрна икономика и магистратура  Експерт по европейско земеделие и селски райони. В момента съм мениджър продажби във Варекс ООД

Милена Христова - На 33 години съм, родена съм в  гр.Дупница. Магистър по правоБлизо 10 години трудов стаж в горския сектор, като сътрудник, а по-късно и като юрисконсулт; Министерство на земеделието и храните – юрисконсулт, народен представител в  41-то Народно събрание.

Деян Дойнов -30 годишен. Завършил съм  публична администрация и бизнес администрация в УНСС. Председател на БСП в Сопот.  Общински съветник, управител на Асфалтова база. Женен, с една дъщеря.

Доц. Светла Янчева - Експерт земеделие и генно инженерство в земеделието.Преподавател в Аграрен университет Пловдив, Ръководител на Лабораторията по растителни биотехнологии и висше образование. Общински съветник в община Марица. 

Дарина Шишкова - 42 годишна. Живея в гр.Карлово. Работя в областта на животновъдството. Председател съм на Животновъдно сдружение "Старият балкан" - гр. Карлово. Зам.председател на СНЦ "Организация на развъдчиците на автохтонни породи овце в България ". Семейна с две деца.                              

Иван Шиков - 42 годишен. Завълшил съм ветеринарна медицина и ветеринарна администрация. Работил съм като официален ветеринар на общ. Раковски, директор на Зооветеринарен комплекс Пловдив, а в момента съм управител на Приют за безстопанствени животни  Пловдив. Женен, с две деца.

Щерю Царев -51 годишен, от Ягодово, общ. Родопи. Завършил съм ВНВВУ ”Георги Бенковски” специалност инж. по радиоелектронно оборудване и БСУ магистър по право .Работил съм 22г. в Министерство на отбраната и Военна полиция, последна заемана длъжност директор на РС”Сигурност- ВП и ВКР” гр.Пловдив и две години в ДАНС , началник отдел ВКР в ТДНС- Пловдив. В настоящия момент съм адвокат в АК-Пловдив. Преподавам и в ПУ „Паисий Хилендарски” в магистърски програми „Сигурност в публичния и частния сектор” и „Корпоративна сигурност”

 Веселин  Лятев - 39 годишен, завършил съм Маркетинг и мениджмънт в УНСС, работил съм през годините за големи международни компании като Delta и  McDonald’s като търговски представител и супервайзор. От 2004 развивам собствен строителен бизнес. Семеен с едно дете.

Запрян Христев - 43 годишен, учител съм по професия, но в последните 10 години съм кмет на с. Чалъкови, общ. Раковски. Семеен, с две дъщери.

Екатерина Гешева - 31 годишна експерт информационни технологии, Председател на Младежкото обединение в БСП Асеновград, била е общински съветник в мандата 2003- 2007 , работи в държавната администрация.

Милко Генов Сарафов - Роден съм през 1960 г. Завършил съм  ПУ”Паисий Хилендарски” със специалност „Българска филология”. Професия- учител. Специалзирал  съм литература в Пловдивския и Софийски университети. Директор на СОУ „Христо Смирненски” гр. Брезово. Имам дългогодишен опит в сферата на образованието и управлението на проекти.

Нина Найденова - 33 годишна, завършила съм  Международна търговия и финанси. Ръководя верига магазини, собственост на немска компания.

Енко Найденов - 35 годишен,Магистър по право. Общински съветник в Община Асеновград. 

Траян Йончев - 29 годишен. Завършил Български и новогръцки в ПУ „Паисий Хилендарски” и  магистратура в СУ „Св. Климент Охридски” – Европейска публична администрация. В момента работя в община Съединение като експерт  Стопански дейности.

Атанас Тумбалев - На 23 години съм, уча Маркетинг в КИА- Пловдив. Горд съм, че съм най-младият общински съветник в страната. Избран съм и за зам. Председател на Общински съвет Стамболийски.

Здравко Данаилов - З4 годишен. Завършил съм „Макроикономика”, специализация „Счетоводство и анализ”. Професионалният ми опит е изцяло в Община „Марица” – идентифициране и реализиране на възможности за безвъзмездно финансиране на общински проекти. В момента работя като  Директор на Дирекция „Инвестиционни технологии” в Община „Марица”. Семеен, с три момчета.

Димитър Петров - 55 годишен, икономист, кмет на с. Розино, общ. Карлово, семеен, с двама сина.

От името на своите колеги, политическите ангажименти на Коалиция за България представиха вторият в листата Румен Стоянов, третият – Петър Мутафчиев и петият - Атанас Телчаров. Те насочиха разговора изключително в посока развитие  на селското стопанство,тема интересуваща местното население. Петър Мутафчиев говори за необходимостта от изграждане на транспортен възел „Плодовитово“ и ремонт на пътя Асеновград – Плодовитово, като пое ангажимент те да бъдат завършени при евентуална победа на изборите на 12 май и мандат на коалицията. Не бяха пренебрегнати и други аспекти от програмата  за развитието в различните области на икономиката и политиката.

 След това на чаша вино присъстващите продължиха дискусиите си и зададоха въпросите си към представителите на листата и присъстващите членове от областното и общинско ръководство на БСП.

Предстоят срещи с обществеността в кв.Дебър на 23 април от 16 часа и на 26 април от 20 часа с младежкото обединение към БСП в кафене "Сателит".

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Готовността ви за действие е впечатляваща, предвид обстоятелствата покрай вас. Като начало се убедете, че е във вашите възможности. Не се ангажирайте с прекалено много задачи, това може да ви донесе повече напрежение. Отнесете се с внимание към човек от обкръжението ви, който е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
26 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Времето ще работи за вас и ще стигне за всичко, а задачите ви ще се реализират както ги предвиждате. Обърнете повече внимание на семейството си, напоследък сте твърде заети и пропускате важни моменти. Не бъдете прекалено недоверчиви към направена ви оферта. Откриват ви се възможности, за каквито сте мечтали.
26 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изпълнени сте с ентусиазъм. Контактите с близките ви действат тонизиращо, а разбирането от страна на любимия човек ви кара да забравите проблемите. Действайте, впускайте се в рисковани начинания, успехът е на ваша страна.
26 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят за много от вас ще премине в спокойна обстановка, сред близки или приятели. Други ще използват времето си за професионална подготовка, предстоящи изпити или делови срещи поддържат кондицията и вниманието им будни. Не допускайте дреболии да помрачат настроението ви, погледнете на тях от друг ъгъл и ще ги преодолеете по-лесно.
26 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се почувствате значително по-добре, ако не говорите за всичко онова, което ви тревожи. Не за друго, а защото е възможно да нараните без причинно някой до вас, без от това да спечелите. Вечерта ви ще бъде приятна, но заслуга ще е на някой, който ви обича. Бъдете откровени с него и не крийте отношението си, каквото и да е то.
26 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред хора, общувайки вместо да си седите у дома. Ще ви се отдаде такава възможност към средата на деня, когато приятен ангажимент ще ви срещне с интересни личности. Можете да научите много и да споделите част от своя опит, което пък ще бъде от полза за събеседниците ви. На някои от вас предстои пътуване по работа.
26 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви интересен ден, изпълнен с положителни емоции. Независимо с какво предпочетете да се занимавате със сигурност ще откривате приятни неща във всяко нещо. Ново запознанство ще въодушеви необвързаните от вас. Личното ви обаяние няма да остане незабелязано от хората около вас. Възможно е да се запалите по нещо ново и вълнуващо.
26 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
26 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съществуват проблеми, които понякога ви причиняват притеснения. Въпреки, че сте силни, чувствителността ви е изострена и ще приемете случващото се като особено сериозно. Можете да се справите и с по-малък разход на енергия. Бъдете практични и не се колебайте да направите компромис, ако трябва.
26 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
В прекрасно настроение сте и с удоволствие и нетърпение пристъпвате към обичайните си занимания. Среща с интересна и привлекателна личност ще направи този ден незабравим. Не пропускайте добрата възможност, която ви се открива. Това може да е началото на стабилна и трайна връзка. Не всеки среща такъв човек, а и скоро едва ли ще ви се отдаде подобна възможност.
26 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Избягвайте промените днес. Домашният уют е препоръчителен и доста здравословен. Вечерта прекарана в дружелюбна приятелска компания е най-удачният завършек на деня. Непредпазлив флирт може да ви създаде неприятности.
26 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. С добрите си организаторски умения ще трансформирате работата в удоволствие. Някои от вас ще предприемат пътуване до нови и непознати за тях места. Това ще ги зареди с много енергия. Ще изживеете приятни мигове с любимите си хора.
26 сеп 2020
Последни новини