БСП залага на много срещи с хората, Драгомир Стойнев започва повторна обиколка на общините

Над 200 социалисти от Хасково участваха в отриването на кампанията на Коалиция за България в София

Над 200 членове на БСП от Хасковска област заедно с водача на листата Драгомир Стойнев присъстваха на официалното откриване на предизборната кампания на Коалиция за България в София, на която се събраха 10 000 граждани. По време на хепънинга в Южния парк бяха представени лицата в листите на коалицията от цялата страна.

„Влизаме в тази кампания позитивно и ударно. Ще се видя с максимално много хора от общините в областта. Не залагаме на скъпи събития и концерти, а на разговори очи в очи. Тежката ситуация няма да се решават с обещания, общи приказки и песни, а с много конкретика.”, заяви Драгомир Стойнев.
Сергей Станишев мина лично да поздрави хасковските социалисти и поиска от тях пълна мобилизация. В Хасковската листа няма звезди, а активни личности, които са много близо до проблемите, коментираха социалисти.

Графикът на Драгомир Стойнев и на листата до края на кампанията е вече пълен. Заради многото срещи те ще се разделят на няколко лъча, за да покрият максимално областта.

„Разбира се, че ще имаме откривания, но те ще са по-скоро в работен формат. Водачът ни Драгомир Стойнев вече обиколи всички общини и се видя с партийния актив. Хората са мотивирани навсякъде и очаквам добър резултат”, коментира Председателят на Областния съвет на БСП-Хаскво Стефан Танев, който също бе в София за откриването.

Утре рано сутринта Стойнев е в Симеоновград, където ще разговаря с граждани, В понеделник предстоят серия от срещи в Свиленград и селата от общината.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини