14 °C

EVN предлага стаж на студенти

За осма поредна година ЕVN България ще проведе своята стажантска програма "Младежи с бъдеще", която дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в дружеството.

Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания. Програмата е с продължителност три месеца (юли, август и септември 2013 г.). В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централните отдели на EVN България в Пловдив и клиентските офиси в Югоизточна България.

И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат шанс да бъдат назначени на постоянна длъжност или да получат покана за посещение на централата на EVN в Австрия.

Кандидатите в програмата трябва да отговарят на следните условия:

  • да са студенти трети или по-горен курс от техническа или икономическа специалност,
  • да владеят английски или немски език,
  • да притежават добра компютърна грамотност,
  • да са мотивирани и да имат желание да придобиват и развиват своите умения.

Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България (www.evn.bg) в меню ‘’Кариери’’, секция ‘’Младежи с бъдеще’’.

Документи се приемат до 30 април 2013 г. на електронен адрес: internship@evn.bg.

Инициативата на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 гoдина. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея като в периода 2006 – 2012 г. в нея са участвали 218 студенти, а общият брой на кандидатите е над 2000. 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 18.04.2021

Последни новини