10 °C

Жените ни - първи, мъжете ни- на опашката в турнира по дартс

Играе Димитър Ковачки

88 деца, младежи и възрастни се включиха в пролетния турнир по дартс, организиран от клуб „Тод“. За пръв път в залата на клуба  се състезаваха жени и мъже  от Пловдив,  Стара Загора и първомайци, които не тренират в отбора на “Тод“. За разочарование на организатои и участници, в надпреварата не можа да се включи най-добрият български дартсмен Красимир Иванов, който беше повален от грип. Репортерът на parvomai.net взе активно участие в турнира, като абсолютно безпристрастно се включи в тегленето на жребия. Битките бяха изключително оспорвани. Пловдивчани окупираха първите две места при мъжете. В борбата за разпределение на медалите се включи и Димитър Ковачев от Първомай. Лоша шега му изиграха прекалено голямото количество адреналин и това, че твърде често уцелваше металните елементи на таблото – упражнение изключително трудно и абсолютно ненужно. Той остана четвърти, но и най-добре класиралият се  състезател от първомайските мъжете. При жените със злато и сребро се окичиха учителките Николина Андреева и Ваня Пенева от местния отбор.  Третите места останаха за състезателите на Стара Загора (виж класирането долу). Всички дартсмени от групата на възрастните получиха покана за турнир в Стара Загора на 20 април.

Медалите при момичетата и момчетата се разпределиха между състезателите на клуба, повечето от които ученици от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, а при младежите – между учениците от ПГСС „Васил Левски“. Според организатора на турнира Минко Павлов  дартсът е игра, която дава възможност за изява на деца без особени атлетични способности. Тя ги мотивира и повдига самочувствието им. Този спорт не е агресивен и в същото време изисква концентрация и бърза мисъл.

МЕДАЛИСТИ ПО ГРУПИ В ПРОЛЕТЕН ТУРНИР ПО ДАРТС

ЗА НАГРАДИТЕ НА ДК „ТОТ" – ГР. ПЪРВОМАЙ 

 

ПЪРВА ГРУПА -  родени на 01.01.2000 г. и по-късно 

 

МОМЧЕТА

I място                 - Янко Велинов (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

II място                - Християн Методиев (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

III място               - Билял Янков (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

МОМИЧЕТА 

I място                 - Рени Асенова (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

II място                - Симона Николова (ОУ”Христо Ботев” с. Градина)

III място               - Златка Василева (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

ВТОРА ГРУПА - родени от 01.01.1996 г. до 31.12.1999 г. вкл.

МОМЧЕТА 

I място                 - Ангел Тимарев (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

II място                - Исус Павлов (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

III място               - Сашо Димитров (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

МОМИЧЕТА 

I място                 - Мария Колева (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

II място                - Велина Куртова (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

III място               - Екатерина Христева (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

ТРЕТА ГРУПА - родени преди 01.01.1996 г.

 МЛАДЕЖИ 

I място                 - Цветомир Методиев (ПГСС”Васил Левски” гр. Първомай)

II място                - Таньо Бисеров (ПГСС”Васил Левски” гр. Първомай)

III място               - Атанас Христов (ПГСС”Васил Левски” гр. Първомай)

 

МЪЖЕ 

I място                 - Красимир Недев - гр. Пловдив

II място                - Иван Младенов - гр. Пловдив

III място               - Николай Стоилков - гр. Стара Загора

 

ЖЕНИ

I място                 - Николина Андреева - гр. Първомай

II място                - Иванка Пенева  - гр. Първомай

III място               - Цветанка Паричкова - гр. Стара Загора

Теодора Кирякова

Тегленето на жребия

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 11.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
11 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
11 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
11 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
11 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
11 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
11 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
11 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
11 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
11 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
11 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
11 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
11 апр 2021

Случаен виц

Последни новини