21 °C

Жените ни - първи, мъжете ни- на опашката в турнира по дартс

Играе Димитър Ковачки

88 деца, младежи и възрастни се включиха в пролетния турнир по дартс, организиран от клуб „Тод“. За пръв път в залата на клуба  се състезаваха жени и мъже  от Пловдив,  Стара Загора и първомайци, които не тренират в отбора на “Тод“. За разочарование на организатои и участници, в надпреварата не можа да се включи най-добрият български дартсмен Красимир Иванов, който беше повален от грип. Репортерът на parvomai.net взе активно участие в турнира, като абсолютно безпристрастно се включи в тегленето на жребия. Битките бяха изключително оспорвани. Пловдивчани окупираха първите две места при мъжете. В борбата за разпределение на медалите се включи и Димитър Ковачев от Първомай. Лоша шега му изиграха прекалено голямото количество адреналин и това, че твърде често уцелваше металните елементи на таблото – упражнение изключително трудно и абсолютно ненужно. Той остана четвърти, но и най-добре класиралият се  състезател от първомайските мъжете. При жените със злато и сребро се окичиха учителките Николина Андреева и Ваня Пенева от местния отбор.  Третите места останаха за състезателите на Стара Загора (виж класирането долу). Всички дартсмени от групата на възрастните получиха покана за турнир в Стара Загора на 20 април.

Медалите при момичетата и момчетата се разпределиха между състезателите на клуба, повечето от които ученици от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, а при младежите – между учениците от ПГСС „Васил Левски“. Според организатора на турнира Минко Павлов  дартсът е игра, която дава възможност за изява на деца без особени атлетични способности. Тя ги мотивира и повдига самочувствието им. Този спорт не е агресивен и в същото време изисква концентрация и бърза мисъл.

МЕДАЛИСТИ ПО ГРУПИ В ПРОЛЕТЕН ТУРНИР ПО ДАРТС

ЗА НАГРАДИТЕ НА ДК „ТОТ" – ГР. ПЪРВОМАЙ 

 

ПЪРВА ГРУПА -  родени на 01.01.2000 г. и по-късно 

 

МОМЧЕТА

I място                 - Янко Велинов (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

II място                - Християн Методиев (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

III място               - Билял Янков (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

МОМИЧЕТА 

I място                 - Рени Асенова (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

II място                - Симона Николова (ОУ”Христо Ботев” с. Градина)

III място               - Златка Василева (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

ВТОРА ГРУПА - родени от 01.01.1996 г. до 31.12.1999 г. вкл.

МОМЧЕТА 

I място                 - Ангел Тимарев (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

II място                - Исус Павлов (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

III място               - Сашо Димитров (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

МОМИЧЕТА 

I място                 - Мария Колева (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

II място                - Велина Куртова (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

III място               - Екатерина Христева (ОУ”Св.св. Кирил и Методий” гр. Първомай)

ТРЕТА ГРУПА - родени преди 01.01.1996 г.

 МЛАДЕЖИ 

I място                 - Цветомир Методиев (ПГСС”Васил Левски” гр. Първомай)

II място                - Таньо Бисеров (ПГСС”Васил Левски” гр. Първомай)

III място               - Атанас Христов (ПГСС”Васил Левски” гр. Първомай)

 

МЪЖЕ 

I място                 - Красимир Недев - гр. Пловдив

II място                - Иван Младенов - гр. Пловдив

III място               - Николай Стоилков - гр. Стара Загора

 

ЖЕНИ

I място                 - Николина Андреева - гр. Първомай

II място                - Иванка Пенева  - гр. Първомай

III място               - Цветанка Паричкова - гр. Стара Загора

Теодора Кирякова

Тегленето на жребия

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се справите с хаоса край себе си, ако заложите на умението си да организирате и внасяте ред. С търпение и такт ще постигнете повече, отколкото с демонстрация на изключителността си. Денят е различен и интересен, а при желание може да го завършите в компанията на любим човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажиментите днес ще ви потопят в динамиката на ежедневието. За да ви спори не допускайте някой да се намесва в делата ви. Дава ви се шанс да реализирате плановете си, не се колебайте да действате. Избягвайте конфликтите, особено с хора, с които сте свързани, било служебно или емоционално.
30 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Няма да ви липсват проблеми за решаване, но можете спокойно да се облегнете на едно сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш страничен проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Повече внимание отделете на здравето си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Решения, важни за бъдещите ви реализации ще ви накарат да потърсите мнения и се допитате до експерти в сферата, в която работите. Няма да ви липсват възможности, от вас зависи да ги оцените, като такива и да се възползвате от тях. Нечие присъствие ще ви въздейства романтично.
30 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Насочете част от енергията си към подобряването на отношенията с близък човек. Денят може да се окаже решаващ в тази посока. Непредвидени събития значително ще ви улеснят. Не придавайте толкова голямо значение на дреболиите. Ситуацията около вас е много благоприятна и просто трябва да се възползвате.
30 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е изпълнен с емоции. В чудесно настроение сте и се раздавате изцяло, а това понякога е доста изтощително. Съветите ви ще бъдат от полза за ваш близък приятел. Сигурно ще съжалявате, ако пропуснете очертаващо се събиране. Среща с интригуваща личност ще ви вълнува вечерта.
30 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес предприемате реални стъпки към дейност, която ви привлича отдавна. Отдават ви се добри възможности, опитайте се да ги оползотворите без чужда помощ. Ще имате успех, ако продължите да работите по начина, по който сте работили досега. Ще останете доволни от предложението, което съвсем случайно получавате.
30 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Стойте далеч днес от дребни спорове, които само могат да ви развалят настроението. Денят е добър за вас, тъй като ще получите добри новини, които отдавна очаквате. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Насочете усилията си в правилната посока и доброто няма да закъснее.
30 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Деловите Стрелци да не приспиват бдителността към конкуренцията си, последните развития говорят за подценяването им, което не е препоръчително. Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно.
30 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Привлечени сте от представител на противоположния пол и това ви изпълва с надежди. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, отнасящи се до ваши проекти са на път да се реализират. Не бъдете прекалено мнителни, сами си пречите да бъдете обективни.
30 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работата ви носи много предизвикателства днес и трябва да бъдете пределно концентрирани за да се справите с всичко, което ви предстои. Въпрос чието разрешаване отдавна отлагате, днес ще ви застави да се заемете по-сериозно с него. Моментът е много подходящ за уреждане на проблеми свързани с дома или семейството. Ще бъдете много улеснени в това отношение.
30 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете повече реалисти и не се оставяйте на емоциите да ви водят. С вътрешното си озарение ставате привлекателни за околните, а вие знаете как да използвате даденостите си. Възможни са разочарования поради разминаване на реалностите с мечтите ви. Трудът ви няма да остане неоценен, не се щадете.
30 сеп 2020
Последни новини