"ЕVERLAND” предлага решение за 14 февруари

Учебна компания „EVERLANDпредлага решение за всички колебаещи се дали да изберат старостилния Трифон Зарезан или празника на влюбените – Св. Валентин. Както за Коледа, така и сега те излзизат на пазара отново с бутилка вино, но този път аранжирана със сърца.

Дейността на компанията има за цел учениците да добият практически умения, които могат да използват в реалния живот и тези умения задължително да са свързани с екологичния и природосъобразен начин на живот. През месец октомври в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров” град Първомай, по проект „УСПЕХ”, с помощта на учителите Албена Троева, Анета Лозева, Красимира Дамянова и Таня Сребрева стартира учебната компания „EVERLAND,” създадена по програма за предприемачество на Junior Achievement. Учениците създават изцяло изработени от рециклирани материали иновативни продукти с много ентусиазъм и изцяло с ръчен труд. В компанията „EVERLAND” ученици не просто произвеждат продукти, а и имат възможността да получат ценни съвети, които биха им помогнали в бъдеще. Това възпитава предприемачески дух и производство на иновативни и актуални продукти.
Компания „EVERLAND” произвежда картички, етикети, сувенири от цъфтяща ръчно-рециклирана хартия, цветя от пластмасови бутилки и декорирани бутилки вино от винарна „Загрей.” Всеки от артикулите на компанията може да бъде оригинално допълнение към избран от клиента подарък. Красиво декорираната бутилка може да ви спаси от колебаенето на 14 февруари кой празник да почетете. Специалното предложение е на гимназистите от творческия отдел на фирмата.

Ръчно изработените продукти може да закупите от магазините „МАГО”, „ПОДАРЪЦИТЕ”, както и магазин „АРГИС.”

Теодора Кирякова

Тъй като са в традиционните червено-бели цветове, бутулките биха могли да са подходящи за подарък през целия месец март
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини