Турнир за свободното време организира Ангел Авджиев

"Непобедимите" срещу "Земеделците" на джаги

Състезания по бридж-белот и бридж ще се проведат от 14 часа на 9 и 10 февруари в билярд – клуб „Авис“. Те са част от големия турнир „Стефан Авджиев - баща“, организиран от Ангел Авджиев. В тазгодишното му издание за пръв път, освен традиционните шахмат, табла и карти има включени много дисциплини, които са съвременен еквивалент на състезанията за свободно време – джаги, „фифа“, билярд, карамбол, дартс, тенис на маса. Очакванията на организатора са най- много желаещи да има в турнира по бридж- белот и бридж и единствено за тях е определена такса за участие.

Състезателите могат да се явят индивидуално или да набират точки за отбор. Най- добрите във всяка дисциплина ще получат статуетка, грамота и безплатни жетони, а ако са част от някой тим, ще спечелят точки и за него. Отборът победител ще стане носител и на купата на турнира.

Вече са ясни най-добрите от турнира по джаги – Даниел Тодоров и Павел Йорданов от отбор“Непобедимите“, а Кристиян Недев е първи в играта „Фифа“. Йордан Хубинов е победител на карамбол, а Даниел Тодоров на билярд.

Днес се очаква наплив от състезатели по дартс и шахмат. Записванията стават до 16.45 – на място в клуба. Най-добрият табладжия ще бъде коронован утре, по същото време. Състезателите по тенис на маса също утре ще определят най-добрия между тях.

Повече подробности за условията, наградите, програмата на турнира и снимки от състезанията можете да намерите в профила на биляр-клуба във Фейсбук.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини