В СОУ пленяват и с поп музика

При огромен интерес от страна на публиката в Актова зала на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров” премина наскоро концертът на клуб „Бъди звезда в света на поп музиката”- задължителна представителна изява на извънкласните дейности по проект „Успех”. Дейността е по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Някъде там, под звездите, където се сбъдват всички желания, бяха зрителите по време на песента „Чуден сън”, изпълнена от вокална група “Щурче” и седемте момичета от клуба.
    Криси Сиракова, Нани Тенева и Тони Тунчева, или иначе казано трио ’’Еуфория’’, плениха публиката и я пренесоха във вълшебния свят на доброто и любовта. Певиците бяха подкрепени от „Танцуващата кукла” на клуб „Общуване  чрез танц” и танцов клуб „Фолклорна традиция и съвременен танц ” към училището.

   Възпитание на любов към музиката, развитие на певческите способности, изграждане на естетически вкус и изява на таланта у подрастващите са основните цели на музикалния клуб с ръководител г-жа Миглена Стоева. В него всички участници са звезди в света на поп музиката. 

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини