3 °C

Събитията на 2012 година за Първомай- класация на най-четените материали

Трите материала , предизвикали най- голям интерес сред читателите на parvomai.net през 2012-та са: „Сайтът с резултатите от матурите блокира. Алтернативните- също“, „Сочат „Бор-чвор“ за производител на мляко – менте?“ и „Джип се преобърна на ремонтираната „Смирненски“. Нито едно от трите събития не оказа трайно влияние върху общността. Сайтовете с резултатите от матурите блокират всяка година, а и заедно със следващата новина това са събития, към които се проявява интерес не само от местното население. Обърнатият на „Смирненски“ джип по някаква ирония на съдбата също беше свързван с фирмата- производител на млечни продукти.С 3921 прочитания и 84 коментара, новината се класира сред най- любопитните събития, но след като виновни и потърпевши се разбраха и си стиснаха ръцете, страстите се охладиха и интересът намаля.

Според статистиката на сайта parvomai.net, събитието в Първомай и общината, което се отличава от останалите с голям интерес и е оказало особено влияние върху хората през изтеклата година е наводнението от снеготопенето през февруари. Тревожна обстановка, затворени пътища, кошмарът изживян от собствениците на залетите имоти- с това ще се запомни невижданото рязко затопляне и последиците от него.Далеч по- малък интерес беше проявен към материалите за отстраняване на щетите от него и раздадените помощи в домовете на засегнатите.

Арестът на д-р Митко Хубинов разтърси обществото. Изникнаха различни версии. Разпространените по медиите съобщения така и не дадоха отговор на основния въпрос: за какво е задържан доктора? Времето и начинът, по който беше осъществена акцията даде основания на много хора да се съмняват, че това е по- скоро демонстрация на сила, отколкото реално правораздаване. Какво точно ще се случи – предстои да разберем.

Има поредица събития в дадени области, които са задържали обществения интерес. Две от тях са управлението на болницата и изборът на председателят на ОбС.

В първата десетка на заглавията на шесто място е „Кертиков сменя Маджаров“, а на  девето - „Кичеков: Важно е да се сложи край на спекулациите“.  Предстои конкурс за управител на МБАЛ. Дори на децата стана ясно, че тази длъжност е политическа. Почти толкова, колкото Председател на Общински съвет. Статията „Красимира взе главата на Дечко“ се класира седма, последвалите събития с отстраняването на Александрова, бойкота на една от сесиите,определянето на заплатите на председател и зам. председател и други също се нареждат в началото на класацията.

Между най- интересните теми през последната година беше посещението на извънземни в Бяла река. С 2795 прочитания тя се класира на почетното 8 място. Неочакваната през лятото новина, предизвика коментари, върна ни към стари и забравени истории. Припомни ни и други подобни срещи наоколо.

Посещението на Меглена Кунева и представянето на опорния екип на партията й оформя първата десетка.

Изненадващо извън нея останаха усилията да бъде построен подлез за автомобили под линията, организацията на движението в града, превоза на пътници и други теми от разговорите в кафенетата.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
26 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
26 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
26 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
26 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
26 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
26 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
26 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
26 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
26 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
26 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
26 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
26 яну 2021
Последни новини