БСП влизат във властта, но ще разясняват грешките на досегашното управление

Общинският съвет на БСП започва срещи, на които ще представи пред обществеността на община Първомай своята   обективна оценка на досегашното  управление.

„Няма да спестим и ще посочим  всички грешки и провали, които са допуснати, но в работата си в общината ще търсим тяхното ефективно решение. Уверени сме, че действията  ни в управлението на общината  ще допринесе за развитие  и  добри резултати в икономическата, а оттам и в социалната област.”, това се казва в открито писмо на Общински съвет на БСП Първомай до жителите на общината.

В името на честния и откровен диалог, който сме водили с жителите на общината през годините, искаме да заявим своята категорична позиция -  влизането ни в управлението на общината не е нова коалиция, а  е  взаимодействие, предизвикано от нуждата общината да се развива и да се работи в обща полза, категоричен е председателят на левицата и зам. кмет на общината  Николай Митков.

В своята дейност, в общинска администрация и при приемането на новия Бюджет на общината и Инвестиционната програма за 2013 година  ще работим за реализирането на важни приоритети, голяма част от които бяха залегнали и в предизборните ни ангажименти. Сред тях са важни инфраструктурни проекти, за канализации на селата, подкрепа за  активно развитието на малкия и среден бизнес, привличане на инвеститори за изграждане на цехове и предприятия, разкриващи нови работни места, разширяване дейността на социалния патронаж. Сред първите ни задачи е и изработване на нов кадастрален и градоустройствен  план  и подобряването  на градския и междуселищен транспорт  в Общината, допълни  Николай Митков.

Пресцентър ОблС на БСП-  Пловдив

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини