Непълнолетната Кардашиян засенчи каките си

Ким Кардашиян чака цели 31 години да се появи на корица на Vogue. Това стана през лятото тази година, като тя лъсна в мъжкото италианско издание L`Uomo Vogue. Нищо чудно, че сега завижда на 17-годишната си сестра Кендъл Дженър, която още не е навършила пълнолетие, ала покорява света от корицата на австралийското издание на модната Библия.

„Какви крака има Кендал... Завиждам ѝ!" , туитна Ким след излизането на снимките на тийнейджърката.

Кендъл е дъщеря на Крис Дженър (майката на Ким, Клое и Кортни) и Брус Дженър, който е доведен баща на риалити триото. Момичето показва много женственост и сексапил, оголвайки прекрасния си гръб в черна прилепнала рокля. На останалите кадри дамата позира с разпуснати коси, къси панталонки, боди с корсет и рокли.

Въпреки завистта си Ким все пак показа и малко роднинска гордост в социалната мрежа: "Кендъл Дженър е зашеметяваща".

Кортни, която няма апетити към модната Библия, съвсем сърдечно написа: „Обсебена съм от Кендъл. Уау! Спира ти дъха!".

В началото на месеца малката Дженър навърши 17 години. Момичето вдигна малко парти в дома си в Калабасас. Тя празнува с приятели по тийнейджърски, слагайки смешни слънчеви очила и пързаляйки се по леда.

Ким определено има от какво да се притеснява, защото малката може скоро да я засенчи. Кендъл бе избрана от читателите на Zimbio за една от най-влиятелните жени в телевизията под 30 години (разбира се, тийнейджърката се снима в риалитито The Keeping Up with the Kardashians). Освен това тя направи и актьорския си дебют в сериала „Хаваи 5-0".

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини