Петима мъже, едно пиано, тумба деца и гладай ти... (видео)

Тези петимата са професионални музиканти. Но изпълнението, което ви предлагам да видите и чуете във видеоклипа по-долу, е не, това не се учи в никоя музикална академия. Такъв резултат се получава след като изкараш ... семейна академия.

Накратко -  необичайната версия на What Makes You Beautiful (One Direction) се ражда от сбирка на The Piano Guys. Формулата e 1 пиано + 5 пианисти, които процедират като тумба деца. Докато музикантите правели обсъждане с брейнсторминг на някакви свои идеи, някой от тях започнал да дърпа струните на инструмента. Това провалило обсъждането, защото всички се включили по някакъв начин. Превърнали се в тумба деца и впоследствие именно тази техника на свирене залегнала в изпълнението. При избора на песента също решаващо било да е добра за всеки един член от семейството или от приятелите. Може да си мислите, че такова нещо няма на света, но на петимата им се получава. Останалото по сътворяването на видеоклипа са също важни детайли - студио, осветление, камера, саунд... вижте сами какво правят 5 семейни мъже на едно пиано.

Според мене това е малко по-добро от оригинала. Или поне по-забавно. Както и да е, ако ви се намират някакви тумби деца през тези дълги празнични дни, вижте какви там идеи ще им дойдат на хлапетата. Дори да не стане хит, може да ви се получи интересно.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини