Зуека се раздели с жена си, заради връзка с млада колежка

Зуека и половинката му, които в средата на 90-те години сформираха артистичен и семеен тандем, вече не живеят заедно. Това е най-прясната клюка, ширеща се из родния хайлаф и театралните среди.

Васил и Нина са се разделили преди няколко месеца. Причина за това е, че Зуека от години е лъгал половинката си и е имал паралелна връзка с друга жена. Тя работела, като асистентка в предаването "Господари на ефира" и именно там пламнала искрата между двамата. Любовницата на Зуека е доста по-млада жена и докато той се кълнял във вярност на законната си половинка, споделял горещи чувства в леглото на другата.

Според някои Нина е знаела за любовните изневери на мъжа си. Тя обаче предпочитала да си затваря очите и се надявала, че романсът ще приключи и тя ще спаси семейството.

Всичко свършило, когато тайната любов на Зуека станала достояние на 13-годишната му дъщеря Девина. След голям скандал актьорът постъпил мъжки и се изнесъл от апартамента, като сложил край на съвместното си съжителство с Нина. Двамата всъщност нямат брак и делото цели да раздели родителските права и имуществото им.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини