Нина и Зуека се разделиха след 20 годишна връзка

Нина и Зуека се разделят след близо 20 години съвместен живот, сподели самата актриса пред БТА.

Макар и да се разделят като двойка обаче, театър "Кредо" продължава - ще празнува 20-годишнината си в България и в Русия. 

"Научавам за вдигнатия медиен шум около факт в моя живот, който отдавна е с изтекъл срок на актуалност и за който Гогол би казал: "Никаква полза за отечеството". Коментар за човек, с когото съм преживяла изключителни звездни лични и творчески мигове в продължение на 20 години и който е баща на прекрасната ми дъщеря, е неморално да правя", посочва Нина Димитрова в изявление до БТА. 

Според публикации, цитирани от БЛИЦ, причината за раздялата на двойката е, че Василев бил влюбен в млада колежка. Много хора знаели за това и дори Нина била наясно, но се надявала, че това ще отмине. Всичко приключило, когато за флирта на Зуека разбрала и дъщеря му - 13-годишната Девина.

"Тиражира се версия за знание от моя страна за паралелен личен живот на Зуека. Уверявам ви, че винаги съм вярвала на човека до мен. Благодарна съм му, че беше до мен през всичките тези години" - продължава Нина

"За мен новина е не раздялата ми със Зуека, а фактът, че създаденият от нас преди 20 години театър "Кредо" и неговият "Шинел" по Гогол на 6 ноември тази година ще отбележат своя 20-годишен юбилей - най-напред в България, а след това и в Москва, в рамките на Дните на българската духовност в Русия. Спектакли с толкова дълъг живот са рядкост и това е новината, която аз лично мога да коментирам с всеки, който смята, че за това си струва да се пише
", посочва актрисата. 

Дир бг

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини