Део и Елена се разделиха

Део и Елена Добрикова Снимка: "Дансинг старс"

Део и Елена Добрикова, които станаха гаджета по време на шоуто "Дансинг старс", са сложили край на връзката си. Двамата се залюбиха, докато танцуваха и дори се готвеха за сватба и бебе.

Оказа се обаче, че Део и Елена са изтанцували своя последен танц.

Потвърждението дойде от Део, който написа в страницата си във фейсбук: "Ели, благодаря ти за прекрасните мигове заедно! Успех оттук нататък."

„На дансинга всичко трябва да е прекрасно. Така беше", коментира пък бащата на шоумена.Део и Елена сложили край на любовната си история само четири месеца след началото на връзката им. Двамата приключили отношенията си без скандали, а танцьорката си изнесла багажа от дома на тв водещия, докато той бил на почивка в Гърция. Пропукванията в отношенията им започнали преди месец, а окончателният край настъпил на 5 септември, пише сп. LOVE style.

Любителите на конспиративните теории обаче веднага заподозряха, че раздялата на Део е рекламен трик преди старта на риалитито на TV 7 "Музикална академия", където бившите гаджета Део и Лора Караджова ще са принудени да работят заедно няколко месеца. Певицата ще е сред участниците, които ще живеят съвместно, а Део ще е водещ на предаването. Форматът ще съчетава елементи от "Биг брадър" и "Мюзик айдъл". Део ще се редува да води с Иван и Андрей, които са и автори на проекта. Нищо чудно заради реклама той да прояви за пред хората отново чувства към старата любов Лора.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини