Перфектният мъж и перфектната жена

Чувал си много истории за перфектната жена и нейните качества, но сигурно си чувал и много, ама много истории за перфектния мъж и легендите за неговото съществуване. Понеже ни омръзна да слушаме как жените са неразбрани и страдат, защото не могат да намерят правилния мъж. Ще ти покажем стандартните и малко по-нестандартните неща, които търси всяка човечка. Ако не успееш да намериш прилики в цялото описание, значи всичко е наред, `щото просто такъв мъж не съществува. Накрая ще обясним и на всички дами в няколко реда, как изглежда перфектната жена!

Женската аудитория смята, че само ги подценяваме и нищо не разбираме, което впрочем си е абсолютно вярно, защото дори и жените сами не се разбират. Пък после ние сме били виновни за цялата тая аномалия. Критериите, които трябва да имаш, за да се разпишеш, според мнението на жените:

Всичкото инфо е взето от различни женски списания и различни контакти, които сме имали с дами.

1. Формата
Сигурно си чувал, че жените не се интересуват от структурата на един мъж и ако репликата ти е позната, тогава си дебел и просто ти подсказват, че трябва да разкараш корема и да намалиш задницата. Ако много ти се радват на шкембето, значи наистина са успели да сломят последната капка на самочувствието ти. Жените искат да бъдеш прекрасно копие на Аполон. Всички останали глупости или оправдания са лъжа.

2. Чувство за хумор
Всяка жена се смее на твоите глупости, когато я качиш в лъскавото BMW и ще те оцени особено много на седалката на чисто новата S-ка. Няма особено голямо значение от репликите, когато говориш с остроумието на финикийските знаци, но да кажем, че всяка шега на "Комиците" ще те направи по-красив и по-умен и почти няма да забелязват голямата пъпка на носа ти.

3. Чичко-паричко
Стига бе, жените не гледат такива работи - казали гърлите на чичо Митко Пайнерски и перверзно намигнали на Коко Динев. Сигурни сме, че дамата на сърцето ти те обича, но не защото караш последен модел автомобил, предоставяш й яхтата си, за да си направи карамелен тен или защото можеш да си позволиш усмъртяването в елитни нощни заведения. Достатъчно е да имаш пари за една баничка с късмети и сирене. Не личи, но тук се покашляхме - кхъ, кхъъъъ.

4. Размери
Говорим за абсолютно всички, но като цяло жените предпочитат високите, дълги и широки форми. Трябва да си цял левиатан и да не може да те стигне дори на токчета, а широките ти рамене да я покриват изцяло. Членът никога не е имал значение. Може, но за платените любовчийки. На тях им се плаща, така че им е все едно. За твоята бамбина обаче е от особено значение, така че стягай се и се (го) дръж на положение.

5. Интелект

Жената иска умен, ама много умен, ако може директно някой гений (или поне полу) като пича-доктор, дето нерви всички в едноименния си сериал. Защото Тя трябвало да се чувства добре с мъжа до себе си. А едно време бяха готови сипват сол в легена с вода, за да се отпуснеш след тежък работен ден...

6. Роб
Ако отговаряш на горните изисквания, значи ще успееш да се пречупиш още малко и да се поробиш с възлюбената. Робството се изразява с ходене по магазините, избиране заедно на дамаски и обувки, отказване от всички футболни лиги, екшъни с много коли, бой, кръв и стрелба, барове и прочее прекрасни мъжки свободи.

7. Лигльото
Не говорим за всички фази на мрънкането и реването, тц, ама ще ти е голям плюс, ако можеш да показваш чувствителността си така, че да те харесат. Жените не отказват мъж, на когото да се разциврят, докато гледаш вампирската версия на Бийбър или Blu-Ray версията на Бамби, аман!

8. Заключение
Ако отговаряш на горните изисквания, без да има изключения, тогава си перфектен за всяка жена и можеш да наведеш дори Джоли. Но имаме и лоша новина за теб! Ти не съществуваш и това...sucks!


А, щяхме да забравим и нашите критерии, а те са изключително лесни - нимфоманка с големи гърди и хубава задница. Ще се радваме да не е гнуслива, `щото ние сме си изпитание. Толкоз.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини