Ветеранът Митев търси спонсор за състезанията

Между  150 и 200 лв  са нужни на инж. Митко Митев за участие в четири състезания от календара на Федерацията по Лека атлетика през септември. Ветеранът-лекоатлет се чувства в страхотна форма и има огромно желание да се състезава на 15 септември в  XX-ия Мемориал „Митето“ в град Койнаре. Пътните до там са единствената пречка за Митев.  Дистанцията за мъже над 60 години е 4200м, а ранната заявка за участие е безплатна.

Другите три състезания са съвсем наблизо – 22-километровия пробег между Пловдив и град Съединение, посветен на 6 септември; традиционния крос между Димитровград и Хасково и кросът на 22 септември от веригата „Мама, татко и аз, баба, дядо и внуче“ в Пловдив.

Като ентусиаст – атлет Митко Митев подготвя безвъзмездно  няколко деца за кросови състезания. Те също може  да участват в пловдивските надпревари.  Други трима ветерана са проявили интерес към Димитровградското съзстезание.

За сега готовност да помогне е заявила Красимира Александрова. Инж. Митев е бивш служител в ръководената от нея фирма и до сега когато той е търсел помощ  винаги се е отзивавала.  Митев е готов да рекламира всеки, който му е осигурил някакви средства. А вече има и желаещи да обезпечат участието му в Димитровградския крос.

Редакцията на parvomai.net моли желаещите да помогнат да се свържат с Митев директно или чрез нея.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини