"Шампион" ще демонстрира киокушин техники

Демонстрации по киокушин ще  ни предложат каратеките от СК „Шампион“ – Първомай. В петък – 3 август от 18.30 часа пред  ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“ момчетата и момичетата на сенсей Драган Драганов ще покажат наученото от тях в един от най-твърдите карате стилове.

Клуб „Шампион“ притежава забележителна колекция от медали и отборни купи. Децата доминираха над отборите в страната на всички национални състезания от календара на федерацията.  От последното те се върнаха с 24 медала, 10 от които златни. Трима от състезателите – Емил Сталев, Василена Кузмова и Генади Стоев  донесоха бронзови медали от европейското първенство, проведено в Сарагоса- Испания, а Георги Комийски стана европейски шампион при юношите до 13г. На отворения шампионат на Япония за младежи и ветерани страната ни беше достойно представена от Генади Стоев, а треньорът на „шампионите“ и на националния отбор за младежи сенсей Драган Драганов спечели злато в тежката категория за ветерани.

Състезатели и треньори канят всички, за да покажат дух,талант и умения. А за доброто настроение ще се погрижат Жана, Яна и Петелов.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини