Секси на плажа и с цял бански

Целите бански са предпочитани предимно от жени в по-зряла възраст, но разнообразието от модели, цветове и кройки ги прави търсени от жени на всякаква възраст.

Тази година модрни са класическите бански в черно и бяло. Трябва да знаете, че белият бански не подхожда на бледа кожа. Черният е стилен и класически. И с двата можете да сложите шал или пола и да отидете на плажно парти.

Те са по-стилни и могат да бъдат носени на повече места. Комбинират се добре със стилна капела и изчистени очила. Те придават изискан вид. Разбира се могат да се носят и от по-млади и от по-възрастни дами. Съчетайте добре с чехлите и плажната чанта. Изберете и подходящ шал и плажна кърпа. Класически вариант са и едноцветните бански в сребристо, тъмносиньо и златисто. Можете да избирате между различен тип кройки по отношение на деколтето и презрамките.

Те са модерни през този сезон. Можете да избетере в цветове - розово, лилаво, жълто, синьо или оранжево. Съобразете се с цялостната си визия.

Животинските принтове са все още много актуални като десен за бански. Има ги в различни варианти и цветови комбинации. Могат да бъдат в сиво, жълтеникаво и дори в червено. Ние препоръчваме сивия модел като най-изчистен. Всичко зависи обаче от вашите предпочитания.

Модерни са цветните бански като шарките могат да бъдат различни геометрични фигури, пъстри комбинации или така модерната през този сезон верига в синьо, бяло, жълто или оранжево.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини