Едни и същи летящи чинии са видяни в САЩ и Европа

През последните дни полети на НЛО са били наблюдавани едновременно в САЩ, Словакия и Полша, става ясно от съобщения в американски и европейски блогове.

По нощното небе бързо се премествали ярки кълба, за кратко време те са преодолявали разстояние от 10 000 км, а траекторията на полетите им не съответствала на траекторията на познатите ни летателни апарати. Смята се, че става дума за едни и същи обекти.

В интернет бяха качени видеозапис на очевидци, които потвърждават синхронната поява на НЛО в различни и отдалечени точки от земното кълбо, твърди ИТАР-ТАСС.

Първото видео на НЛО полет е било показана от очевидец от американския град Солт Лейк Сити, щата Юта. След това към тях бяха добавени нови свидетелства от Словакия и Полша. При това очевидците от тези страни твърдят, че са наблюдавали "летящите чинии" по едно и също време.

Неиндентифицираните обекти са летели с извънредно висока скорост. Когато първия се скрил зад хоризонта, се появили още два обекта. Те били с ярко червен цвят. Установено е, че тези "чинии" са били видяни в западните американските щати Юта и Калифорния, а също в двете страни от централна Европа.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини