Издирва се пловдивчанина, спечелил мотора на събора

Младеж от Пловдив спечели голямата награда от мотосъбора- традиционния мотоциклет. В еуфория от невероятния си късмет, той  разменил няколко думи с водещия, запалил мотора и… никой не му запомнил името. Организаторите сега го очакват да се появи, за да му връчат документите, без които той не може да си кара придобивката.

Около 1600 посетители е имало на тазгодишния събор – трети по ред, организиран от  Мотоклуб „Наутилус“. Представени са 15 клуба, три от които гръцки. Веселин Колев – един от организаторите сподели, че е доволен от събитието. Новото място – Парка -се е оказало доста добро. Отзивите са били само положителен. Основната  цел - да се затвърди имиджа на клуба, е постигната. За финанси не иска да говори, защото без сериозни спонсори е трудно. Тази година са им помогнали „Грийнс“ и Земеделската кооперация в Езерово.

Състезанията с мотори отново бяха   атракцията на събора. На стънт най-добър беше Стоян – Стънди.  При 600кубиковите  мотори – Рони от Харманли. Друг харманлиец – Георги Георгиев стана първи при моторите 750 куб.см. А Костадин от Хасково – при 1000 кубиковите.

Освен добре познатите  John Steel , на сцената на мотосъбора се качиха и  Nightshade. Наско Велев, Гери Бойлов, Антоан Банялиев и Тодор Политов от ученическата рок група за пръв път забиха пред публика. 

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини