Волейболистите ни загубиха от Аржентина, Мартин Стоев ги поема от понеделник

България загуби от Аржентина първия мач от втория мини-турнир в група „D” от Световната лига по волейбол с резултат 3:1 гейма. Българският национален отбор игра равностойно на съперника си въпреки многото отсъстващи титуляри.

Решено е, Мартин Стоев подписва в понеделник за 2 плюс 2 години като селекционер на волейболния отбор, преддае Стандарт Нюз. Камило Плачи пък ще гледа олимпиадата в Лондон като фен. От федерацията излъгаха, че умуват върху три кандидатури - Мартин, италианеца и Пламен Константинов. Гибона обаче разкри инженера и компания с признанието, че е бил канен за треньор още преди олимпийската квалификация, но е отказал.

За да се подсигурят, от федерацията гласуваха новият селекционер да не е и клубен. Такъв е само Мартин. В крайна сметка всички решения на шефовете могат да идат на вятъра, тъй като опозицията атакува редовността на общото събрание в съда.

Отношение по скандалите взе и премиерът Борисов. "И Стойчев, и Лазаров не са прави вече, защото и двамата трябваше да проявят разбиране", каза Бойко и подчерта, че участието на тима в квалификациите е струвало много пари.

"Събрания кой какъв ще бъде трябваше да се направят след Игрите. Радо ми е безкрайно симпатичен, млад, съвременен треньор, приятел ми е. Опитах се да помогна в името на волейбола и на зрителите, за да отидат и да победят в Лондон, а след това да се карат. Всичко струваше много пари, затова трябва да преглътнат обидите си. Да се стегнат и да играят", коментира Борисов пред Нова телевизия. И заяви, че във волейболната федерация се провежда разследване за финансовите нарушения.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини