1 юни – три в едно

Рисунка на асфалт, карнавал и забавления с клоун организират Община Първомай и ОНЧ „Св. св. Кирил и Методий“ по случай Деня на детето – 1 юни. Всички малчугани са добре дошли в 16 часа на новоасфалтираната улица „Любен Каравелов“, която за два часа ще се превърне в територия свободна от автомобили. Госпожа Зорка Каразапрянова предложи желаещите деца да нарисуват любимите си кътчета в Първомай. Татяна Вълчева и учениците от ръководеният от нея „Клуб на радостта“ се подготвят за карнавал, в който могат да се включват малки и големи. Тези, които нямат подходящ костюм или маска ще получат специален грим или рисунка на лицето.

Актьорът от хасковския театър Янко Митев е подготвил много изненади за деца от 3 до 103 години. А на тези, които се чувстват готови, ще им бъде предоставен микрофон, за да открием таланта на Първомай. Две детски групи – от ОДЗ“1 юни“ с.Градина и ОбДК- Пловдив ще поздравят връстниците си.

За всички малчугани, изявили таланта си на празника са осигурени лакомства от „Сладък път“, „Бор чвор“ и много балони от „Еском“. Очакваме и други фирми, които са готови да зарадват децата на Първомай.

Ако времето се окаже неблагосклонно към детския празник и завали, тържеството ще се пренесе в читалището. Децата ще рисуват във фоайето на дъски или ако искат, могат да си донесат материали - боички, четки и картон, а всичко останало ще се изпълни на сцената на големия салон.

 Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини