12-класници пускат змии в учителската стая

Два смока са се озовали на голямата заседателна маса в учителската стая на гимназията по механо и и електротехника в сряда, научи Haskovo.net.

Видът на влечугите изкарал акъла на чистачката, която след края на първия час влязла в стаята. Друго от безобидните, но всяващи ужас студенокръвни било подхвърлено в дамската тоалетна.

Случаят бе потвърден от инспектората по образование в Хасково. „Змиите са били само две. Освен това са били умрели“, уточни шефът му Иван Панайотов. Той допълни, че двамата ученици намерили мъртвите влечуги на път за училище и решили да се пошегуват дебелашки с учителското тяло. Издебнали момент, в който стаята на преподавателите е празна и поставили едната на видно място върху огромната заседателна маса, а другата – в дамската тоалетна.

Злосторниците били установени по записите от охранителните камери. Haskovo.net научи, че това са дванадесетокласниците Димитър и Георги. Те обаче завършват училището след броени дни и няма как да им бъде наложено някое от по-тежките наказания - „преместване в друго училище“ или „изключване“. Случаят е бил разглеждан на педагогическия съвет в школото. Разговаряно е с родителите им, а в понеделник вероятно ще им бъде наложено наказание „полагане на обществено полезен труд“, добави Панайотов.

Сезонът на абитуриентските лудории вече започва, но засега няма информация за подобни пакости в други училища. Лудориите на зрелостниците ще ескалират след матурите и около баловете, смятат запознати с образователния процес у нас.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини