14 °C

Нашенка лети с 200 км/ч с „Ягуар“. 80 км разиграва карабинерите

Луда гонка между 36-годишна българка, шофираща мощен „Ягуар“ XF и италиански карабинери, се превърна в новина. В продължение на 80 км. белият автомобил на нашенката е преследван от няколко полицейски коли, които се опитали да я спрат в сряда вечерта на магистралата А4.

Километражът бил навъртял 200 км. в час, когато шофьорката на лъскавмото возило не отразила пътната полиция от Верона, която ѝ показала „стоп“, съобщи в. „Кориере дел Венето“.

Три полицейски коли се втурнали да я преследват, а по-късно до Басано дел Грапа се присъединили и други две. Българката обаче натискала газта все по-силно и извършила серия от рисковани маневри, карайки към Падуа, а после и към Виченца.

Тя направила и обратен завой, събаряйки разделящите заграждения по пътя. Целта ѝ била да избегне полицейската блокада отпред, но в опита си да направи това, ранила единия от полицаите в крака, заради което бил откаран в болница.

„Забавлявах се“, обяснила с усмивка българката, след като била заловена и арестувана. Тя отказала категорично да ѝ бъде направен тест за алкохол и дрога, заради което ѝ била отнета шофьорската книжка.

Според медиите колата ѝ била с български номер. Полицията е запорирала за 3 месеца автомобила на българката, който се води на името на неин сънародник. Срещу нарушителката са заведени дела по няколко престъпления и ѝ е връчена глоба за 20 хиляди евро, пише 24 часа.
 

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Му
    Мутреса някаква
    12 0
    18:20, 17 фев 2018

    Те си мислят че и в Италия е като тука. Няма им нищо, ще си платят глобата.

  • 2
    Ам
    Ами
    8 0
    20:39, 17 фев 2018
    Това е то, българската простотия!? А, тя е безгранична - за такива като нея трябва да има присъда - затвор!!! И отделно солидна глоба и тогава ганьо може да се замисли!!!!
  • 3
    Дж
    Джемил
    6 0
    20:50, 17 фев 2018
    Как мисите -Проблем ли ще е да си платят 20 хил евро, за хора които ги печелят на ден ......
    Кой може да си позволи кола от клас лукс .....Работещ за заплата ??????????????????????
Последни новини