bTV Lady: Повече за нея. По кабела на ESCOM

bTV Lady стартира на 28 януари 2012 и още от старта му абонатите на кабелна телевизия на ESCOM могат да го гледат.

Програмата на bTV Lady е така структурирана и подбрана, че да задоволи телевизионното търсене на съвременната българска жена на възраст 18–49 г. – млади жени и домакини, бизнес дами и майки, чиито интереси са свързани със здраве, лайфстайл, красота, мода, кулинария, спорт, грижа за децата, дома, градината.


Програмни акценти

Твоят женски следобед
Всеки делничен ден от 14 до 18 ч. bTV Lady ще излъчва ток шоу блок с разнообразни по жанр предавания


Ежедневно българско ток шоу. Специално разработено за bTVLady ток шоу ще стартира през месец март. Ще се излъчва всеки делничен ден от понеделник до петък от 14:00 ч. в рамките на “Твоят женски следобед”.


Nate Berkusshow. Водещият е консултант в “Шоуто на Опра Уинфри”, a шоуто ще вдъхновява зрителите да правят промени и в дома и в ежедневието си. Ще получите полезни съвети за декорация, дизайн, интериор, обзавеждане


Dr.Ozshow. Ток шоуто се превърна в сензация в САЩ. Шоуто е номинирано за престижните награди „GLAAD Media Awards”, а водещият е определен за един от най-влиятелните американци (сп. Forbes). Dr. Oz дава съвети на зрителите да живеят по-дълъг, по-щастлив и по-здравословен живот

Сериали
Най-добрите заглавия на турски и латиноамерикански сериали с най-любимите актьори -“Забраненият плод”, “Жестока любов” и др. са сред акцентите в програмата на LadyTV. Освен тях още при старта си каналът анонсира премиерни заглавия –“В името на любовта”, “Хамелеони” и др.

Female Entertainment

Предавания за кулинария, здраве и красота, грижа за дома и градината. Предавания за пътешествия и туризъм.

Романтични филми
В програмата на bTV Lady са обособени два специални слота с филми и сериали за любов, приказни места и пътешествия.
Всяка вечер “Романтични вечери” от 20:00ч. и 22:30 ч.
“Уикендите на мечтите” –всяка събота и неделя от 12:00 ч.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини