Соня Иванова очаква подкрепа за "Финална любов"

"Утре – 14.01.2912г, пряко по БНТ1 ще се проведе полуфинала на "Евровизия България"… Аз и моите колежки Сара Иванова и Гергана Стратева ще ви представим авторската ни песен „Финална любов“ с много приятни емоции и желание да се забавляваме всички зрители и участници на конкурса…. Ще ви бъдем много благодарни ако гласувате за нас … (песен№3) ЦЕЛУВКИ!"

Това постави на стената си във Фейсбук Соня Иванова и потърси подкрепа от приятелите си. В жестоката конкуренция на 22 песни, голяма част на популярни автори и изпълнени от певци с огромен опит, „Финална любов“ журито класира на 14-то място за сега. За да влезе на финал, Соня трябва да се придвижи с поне две места напред. Шоуто започва в 20.30 часа, а зрителите ще могат да гласуват в рамките на 20 минути след приключване на му. Класирането зависи на 50% от вота на зрителите и 50% от оценката на журито. Финалът на "Евровизия - България" е на 29.01.2012г.

Соня е родена и учила в Първомай. Още като малко момиче се изявява на музикалната сцена на празниците в града ни. Известна е с афинитета си към песните на Лили Иванова. Завършила е музикалното училище в Пловдив, а в момента  учи поп и джаз педагогика в Софийския университет.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини