2012-а - Времето на жените

Въпреки че в два писмени източници на маите 2012 г. се сочи за края на света, много от съвременните гадатели и астролози оспорват това. По-точно твърдят, че не сме разбрали добре писанията на древните. Известната руска астроложка Тамара Глоба се кълне, че новата година ще стане важно стъпало в живота на целия свят. Според нея 2012 година завършва етапа, който сме изминали от 2009 до 2011 г. През периода се случиха събития, които бяха нещо като възел в пространството и времето, коментира тя. Скоро ще бъдем свидетели на постепенната промяна в облика на земята. На някои места ще започне преселение на хората, ще се появят нови суши и нови народи. Ние навлязохме в ерата на Водолея, която ще продължи най-малко 2000 години, пише „Монитор".

Според астроложката това е времето на жените. Не че ставаме диктатори - казва Тамара Глоба, но гласът ни ще се чува все повече. Според нея числото 2 подтиква жените да опазят мира и домашното огнище.

А единицата е мъжкият принцип. Неслучайно миналият век се е градил върху влиянието на мъжете - характеризирал се е с войни и технически прогрес.

Глоба е на мнение, че в близко бъдеще хората ще живеят по-дълго. Това ще се случи благодарение на мутации. Редица учени също смятат, че човечеството продължава да се развива и еволюцията не е спирала.

Тамара Глоба смята, че 2012 е годината на младите хора, на средствата за масова информация и комуникация, на науката и на образованието. Тя ще премине под знака на Меркурий. А това означава, че годината ще е творческа. Събитията ще се променят всеки месец. Ще има приток на средства към градовете, пророкува рускинята.

Тя очаква светогледът на огромен брой хора да започне да се променя. В Европа в този период ще има много катаклизми - дъжд, наводнения, и то в глобални мащаби. Очертава се отслабване на старите цивилизации за сметка на по-младите. Възможни са големи сблъсъци на религиозните чувства. Това определено ще доведе до възникването на нови религиозни конфликти и напрежения.

От жизненоважно значение е човечеството да успее да ги преодолее по мирен път. Тези напрежения не идват, за да донесат трета световна война. Тяхната поява е всъщност очистителният процес, проява на миналите тесногръди настроения, които сега човечеството е длъжно да преодолее. Трябва да се научим да живеем заедно като едно семейство, почитайки Бог.

През 2012 според календара приключва епохата на лъжите, хитростта и лукавството и настъпва епохата на пречистването. Това може да е свързано с доста вода, дъждове и наводнения, но няма да има характера на глобална катастрофа, смята астроложката. Минавайки през сериозни изпитания, след 2012 година ще дойде разцвет. Със сигурност обаче след 2012 година можем определено да предвидим един висок духовен подем.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини