В ЦОП потърсиха коледни искри в детските очи

 Под  мотото „Искрата на Коледа, отразена в невинните детски очи“ премина Коледното тържество на Центъра за обществена подкрепа- Първомай.  На него присъстваха официални гости от Община Първомай, партньори, учители, родители и повечето от потребителите. За настроението на малки и големи се погрижиха актьори, които в ролята на клоуни се веселяха и танцуваха с малчуганите. Поздрав беше отправен и от вокалната група към ОУ „Св.св. Кирил  и Методий“, които изпълниха няколко теметични песни и включиха всички деца в специална игра. В разгара на празненството, на вратата се почука и влезе Дядо Коледа. Децата бяха във възторг. Всяко едно от тях седна в скута на стареца и каза своето предварително подготвено стихче, а в замяна получи торбичка с лакомства.

Тържеството завърши с почерпка за всички гости, на която служителите на центъра благодариха на своите партньори  за подкрепата и доверието през годината.

Красивото коледното дърво, лакомствата за децата и почерпката на празничната ни трапеза бяха осигурени с любезното съдействие на : Вътрешно отделение на болницата в Първомай в лицето на д-р Мария Павлова, Витал ООД, Грийнс-ейпъл ООД, „След“- ООД-Янко Диков и Държавно горско стопанство  Първомай.

Благотворително се включиха актьорите Теодора Кирякова, Ангелина Кръстева и Атанас Василев, както и вокалната група с ръководител Ваня Павлова.

Екипът на ЦОП Първомай благодари на всички тях, на ръководители си от СОНИК СТАРТ ООД, на кмета Ангел Папазов и на нашите партньори Дирекция социално подпомагане, Отдел закрила на детето, МКБППМН, Детска педагогическа стая за берзрезервната подкрепа през годината и им пожелава  приказна Коледа и успешна Нова 2012г.!

 Екипът на Център за обществена подкрепа - Първомай

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини