Мъри отново поема Левски

Станимир Стоилов вече се е разбрал с Левски и ще смени Георги Иванов на треньорския пост на „Герена", пише сензационно "Тема Спорт".

Това разкриха пред изданието два независими един от друг източника. Мъри е получил предложение, на което е отговорил утвърдително, и назначението му е въпрос на време.

Сигурно е обаче, че най-късно на полусезона Стоилов ще поеме сините. Това означава само едно - дните на Георги Иванов в Левски са преброени. Самият Гонзо вероятно вече е наясно със следващите ходове на Батков и бе в мрачно настроение по време на пресконференцията си вчера. „Не знам какви са намеренията на Батков. Питайте го него", троснато коментира треньорът директор на сините.

Твърде вероятно е със Стоилов на „Герена" да се завърне и Сираков. Докато обаче има шанс Мъри да застане на треньорския пост още преди края на полусезона, Наско няма как да дойде преди Нова година. Както е известно, бившият вече наставник на Анортозис има оферта и от Литекс, която ще откаже.

Вчера новината, че Любослав Пенев ще е следващият национален селекционер, бе потвърдена на 100 % пред „Тема Спорт". Боби Михайлов е бил притиснат от най-високо ниво да направи този ход, пише още изданието.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини