"Борислав" върза "пъдарите"

С два феноменални гола на Жеко Димитров "Борислав" наби с 4:2 гостуващия му "Сокол" (Пъдарско) в мач от петия кръг на първенството в "А" Областната група. 

Гостите първи вкараха гол, но нашите набързо обърнаха развоя на мача. Първо Петко Василев изравни, а после щатният голмайстор Ники Папазов изведе първомайци напред от дузпа. След това удари часът на Жеко Димитров, който разби противника с два феноменални шута от обща дистанция 70 метра. Първия си гол Димитров заби с топовен изстрел от фаул, отсъден на 40-ина метра от вратата. След почивката техничарят от Белозем повтори изпълнението си от 30 метра, като заби неспасяемо топката под гредата между протегнатите ръце на слисания пъдарски вратар. Второто почетно попадение за гостите падна от дузпа в последните минути на мача.

Следващият двубой на "Борислав" е на 25 септември, неделя в Куклен срещу тамошния "Атлетик".

Юношеският тим, вече старша възраст, воден от Димитър Янчев,тресна с 3:0 като гост тима на "Брестник" в първия си мач от тазгодишното първенство. На 24 септември, събота, нашите млади надежди посрещат тима на Любимец. Двубоят е от 10.30 часа на градския стадион.

Костадин Момчилов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини