Елитни софийски гимназистки проституирали в Перник

Според експерти мъжете са пренаситени от гледката на разголени жени и гледане на порнофилми

Имам данни, че ученички от елитни гимназии в София отиват в Перник, за да правят платен секс два часа. След това се връщат ни лук яли, ни лук мирисали.

Това обяви по ТВ7 шефката на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи проф. Станка Маркова, цитирана от БЛИЦ.

Според нея сексуалното възпитание на децата трябва да започне още от 3-4-годишна възраст по подходящ за малчуганите начин. Трябва да се изпреварят порнофилмите, отсече проф. Маркова. Децата били с още незряла психика и на тази възраст имало елемент на впечатването - например момченцата са впечатлени от това, че гледат мъже, които са с различни размери от тях.

Маркова обясни, че част от мъжете са комплексирани, защото не са надарени като актьорите в порно филмите. Другите пък приемали секса като спорт. Според нея мъжете са пренаситени от гледката на разголени жени от гледане на порнофилми, а пък нещо по-прикрито е с по-еротично въздействие отколкото абсолютната голота.

Гушкането на бебето го възпитавало да има нужда от обич и топлина. Дори да се храни изкуствено, трябва да се храни с гушкане, в поза на кърмене, за да не са егоисти и студени хората като пораснат. Важен компонент е да не се лъже детето, продължи със съветите Маркова.

Професорката разясни още, че именно заради преситеност, а също и заради неудовлетвореност, мъжете посягат към стимуланти. Жените станаха нахални и арогантни. Вече я има фразата "Майки, пазете синовете си", каза тя.

100 млн. двойки всеки ден правят секс по света - по данни на СЗО, съобщи пък д-р Тотко Найденов. В резултат на това 900 000 жени забременяват, половината - нежелано, а 300 000 души се разболяват от някоя от полово-преносимите болести, 5000 - от СПИН. По думите му хората масово нямат култура на секса, не правят безопасен секс, падат им задръжките и чувството за самосъхранение от алкохола, който пият, преди да си легнат с партньора.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини