Кметът на Градина: Битата карта Ганчев яхна подсъдимия Кольо Дъската

Кметът на с. Градина Бальо Балев

От моя частна тъжба за клевета в качеството ми на кмет на с.Градина бити карти в политиката като Илия Ганчев започнаха да търсят дивиденти. Без още да е имало съдебно заседание, лидерът на СДС се прави на правозащитник, размахва тъжбата и с подсъдимия Никола Танев – Дъската търсят медийна изява.

В статията „Кмет обиден на Кольо Дъската, иска 7 бона” публикувана срещу заплащане /не от Илийката, разбира се/ в сайта на PARVOMAI NET, Илия Ганчев излива помия и лъжи по мой адрес: Какъв неблагодарник съм, как съм бил издиган за кмет от БСП и СДС, търся цаката на подсъдимия по политически причини, как досега не съм изпълнил нито едно предизборно обещание и лъжа електората си, как със съдебния иск ще осигуря предизборната си кампания и т.н. Браво, другарю Ганчев, най-сетне свали маската на лицемерието и каза на глас какво мислиш!

Идват избори и треска тресе лидера на СДС. Сега вероятността да стане общински съветник е нулева. Този път номерът му няма да мине. Но Илийката е упорит и пак гледа някъде да се присламчи. Опитва се да имитира деятелност. Но няма къде да отиде, след като разсипа структурите на СДС. Никъде не искат да чуят за него. Остана командир без армия.

Затова другарят Ганчев драпа и по матросовски защитава Никола Танев – Дъската, лидер на „Атака” в с. Градина. В замяна има обещани 600 гласа от Кольо Дъската, с които лидерът на СДС ще се пъчи и трупа актив.

Ама, другарю Ганчев, не се хаби на халост. Питай! Защо пак стъпи на чурук дъска. Знаеш ли на колко партии са обещани тези изфантазирани 600 гласа! Истината е, че зад самозваният лидер стоят двама човека и половина.

Така, че другарю Ганчев, не се кахъри за мен. Ти си бери гайлето.

Забрави ли миналите избори? Когато съсипаната от теб партия СДС в коалиция с РЗС докара едва 555 гласа на общинско ниво за общински кмет, а аз селският кмет събрах 837 гласа. Но в типичния си стил Илийката направи помен с чужда пита. Вместо да си подаде оставката заради резила, изпързаля д-р Павлов и тихомълком пак се мушна в общинския съвет. Забрави ли другарю Ганчев? Ама хората не забравят.

Ще ти припомня и местните избори през 2003г, когато с храчки плюеше по Ангел Папазов, но на балотажа отиде да го прегръщаш. Нежният ти порив беше изблик на балкански пазарлък с привкус на лична облага – да седнеш на стола в общинския съвет. Забрави ли, другарю Ганчев? Ама хората не забравят.

И на местните избори през 1999г. десният електорат ти сърба попарата. Тогава като кандидат за кмет от ВМРО Илийката загуби безславно, но тогава на балотажа се покри. Не призова своите симпатизанти да гласуват за СДС срещу кандидата на БСП.

Не го направи защото нямаше далавера. Забрави ли, другарю Ганчев? Ама хората не забравят.

Затова сега си бита карта и господин Никои в политиката, другарю Ганчев.

А що се отнася до съдебния иск, не се притеснявай. Ще дам курбан и тебе ще поканя. На кьорсофра.

PS. И още нещо: другият път, когато миткаш из циганската махала в Градина, бъди по-щедър. Нали ти не плащаш бирата?

Бальо Балев, кмет на с. Градина

E-mail: kmetstvo_gradina@abv.bg

Бел. ред. Този текст ни бе изпратен от кмеството на с. Градина с настояване да бъде публикуван като право на отговор. Поводът - материал в Parvomai.net от 3.08.32011 г. със заглавие "Кмет обиден на Кольо Дъската, иска 7 бона", която можете да видите тук. Публикуваме цветистия кметски текст без намеса, само си позволяваме да отбележим, че твърдението за "платена публикация" не отговаря на истината и кметът просто лъже. Дали останалото е вярно - оставяме на читателите да преценят.

Parvomai.net 

Поводът за войната - Кольо Дъската
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини