"Ботев" (Дебър) спечели общински блицтурнир

Отборът на "Ботев" (Дебър) спечели футболен блицтурнир, който се проведе сутринта на 19 юни (неделя) на техния стадион. Освен победителите, в надпреварата взеха участие и съставите на "Марица" (Градина) и юношеският тим на "Борислав". Трите отбора играха всеки срещу всеки по едно полувреме.
В първия двубой домакините от Дебър успяха да победят с 2:1 тима на "Марица" (Градина). Дебърци дръпнаха с два гола с попадения на Виктор Мишев и Димитър Янев, а противникът им върна един гол чрез Георги Димитров.
След това градинчани излязоха срещу младите надежди на "Борислав", подсилени с играчите от мъжкия отбор Николай Папазов и Димитър Далев. Единственото попадение за 45-те минути отбеляза Младен Гуджеров, който обикновено се изявява като вратар.
В третия мач "Ботев" врътна равенство 1:1 с "Борислав". Домакините поведоха с попадение на Николай Георгиев - Торес, а за първомайци изравни 14-годишният Динко Митрев. Два гола - по един гол в двете врати, паднаха още, но бяха отменени поради засади.
Така на първо място се класира отборът на "Ботев" (Дебър), спечелил една победа и завършил един мач наравно, втори е "Марица" (Градина) с победа и загуба и трети остана юношеският отбор на "Борислав" с равенство и загуба.

Костадин Момчилов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини