Дебър размаза Скутаре, Любеново и Градина падат

"Ботев" (Дебър) разби с 5:2 гостуващия му тим на Скутаре в мач от последния кръг на първенството в източната "Б"Областна група. Дебърци заемат четвъртото място в класирането и имат реални шансове да финишират в тройката след изиграване на отложения им мач с тима на "Марица" (Любеново).

С попадения на Николай Георгиев - Торес и Димитър Янев домакините дръпнаха комфортно още в началото на мача. Невидима за публиката дузпа обаче свирна главният съдия в полза на гостуващия отбор и резултатът бе намален.

След почивката дебърци отново поведоха убедително с гол на Симеон Янев, но нападател на Скутаре пак намали разликата, след като изскочи сам срещу вратаря Калин Вартанов и ефектно го прехвърли. Влезлият на полувремето ветеран Орхан Яшаров обаче поведе тима на "Ботев" и увенча добрата си игра с красив гол. Техничарят навърза цялата отбрана на гостите в стил "Меси" и заби неспасяемо топката в мрежата. Последния пирон във вратата на Скутаре закова новото попълнение в дебърския тим Таньо Бончев. Доскорошният капитан на "Борислав" бе изведен по левия фланг и със силен шут препарира противниковия вратар.

В последния кръг "Марица" (Любеново) загуби достойно с 1:2 гостуването си на първенеца в групата "Вихър" (Белозем), а "Марица" (Градина) падна тежко с 0:6 във Войводиново от тамошния "Вихър".

Костадин Момчилов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини