"Борислав" би Царимир, гостите набиха съдията

Измъчена победа с 2:1 записа представителният тим на "Борислав" над гостуващия "Тракия" (Царимир). Трите точки позволиха на нашите да задминат съперника във временното класиране и да се изкачат до "почетното" 12-то място. В края на мача царимировци изляха яда от собственото си безсилие върху горкия рефер, който отнесе няколко тупаника.

Първото полувреме завърши наравно 1:1. Голмайстор за първомайци бе Димитър Далев, а гостите останаха с 10 души на терена, след като техен нападател получи червен картон.

След почивката отборът на "Борислав" успя да отбележи попадение, след като Недев вкара във вратата отбитата от голкипера на "Тракия" топка. До края на двубоя нашите се бранеха опълченски, а съперникът попусна да изравни на няколко пъти.

В последната минута на мача реферът свирна пряк свободен удар пред нашето наказателно поле. Всички футболисти на терена се скупчиха в пеналтерия. Дори вратарят на Царимир хукна да вкарва гол. Играчите се посбутаха пред вратата и съдията свирна нарушение в полза на "Борислав". Неразумното му решение вбеси мускулестия царимировски голкипер, който налетя на бедния чернодрешко с шамари. Реферът отнесе няколко тупаника и показа само жълт картон на нахалния побойник. Той обаче се разлюти още и вкара забранен в бокса удар под пояса на свирчото. Ступаният арбитър обаче показа кураж и вдигна червен картон на мутрата във вратарски екип.

Веднага след подновяването на играта съдията свири края на мача, а гостите пак го обградиха. Гвоздеят в програмата бе дългуч от отбора на гостите, виждащ в себе си новия Бербатов, който се провикна, че след време него ще го гледаме по телевизията, а сега някакви селяни се гаврят с неоспоримия му талант.

Костадин Момчилов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини