Филми и сериали във Facebook

Дни след като Warner Bros обяви, че ще предлага допълнително филми под наем директно на своя канал във Facebook, VMIX обяви че пуска видео решение за социална медийна платформа.

Новият VMIX Social иска да бъде първoто приложение за гледане на видео live и по заявка. След като видеото е взето под наем, потребителите имат възможност да го гледат веднага на Facebook или по-късно - на смартфон, таблет, компютър или с IP телевизия.

Всъщност Vmix счита, че фен страниците във Facebook може да се превърнaт в сайтове за браузване, отдаване под наем и споделяне на видео.

Продуктът има за цел да позволи на медийните компании с правата върху филмите да управляват показването и наемите за видеото във Facebook. Важно е, че осигурява контрол на видео правата.

"Вярваме, че Facebook е готов за видео, което притежава истинска стойност, и смятаме, че Facebook потребителите започват да изискват съдържанието, което обичат", обяснява председателят и главен изпълнителен директор на VMIX Пат Бърнс. Чрез VMIX вашите фенове ще се превърнат в купувачи и ценни дилъри, твърди той пред http://www.rapidtvnews.com.

Към момента Warner Bros са пуснали The Dark Knight за гледане във Facebook. За колко кредита, няма как да разберем от България, защото вади надпис, че не се показва на тази територия. Наскоро, на 28 март, Warner Bros анонсираха, че с Facebook кредити ще могат да се гледат и “Harry Potter and the Sorcerer’s Stone,” “Harry Potter and the Chamber of Secrets,” “Inception,” “Life as We Know It” и “Yogi Bear.” Артът е предоставен от WB

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини