11 °C

“Клуб на радостта“ посреща рок-бандата JIMIX

Татяна Вълчева с деца от "Клуб на радостта"

Рок-бандата Jimix гостува днес на „Клуб на радостта“ в СОУ „Проф. Д-р Асен Златаров“. Музикантите са тук, за да свирят безплатно за феновете си, които им изпратиха много трогателни покани.

„Клуб на радостта“ отвори врати в училището през декември. Идеята е на Татяна Вълчева. Той е насочен към децата в неравностойно положение, но в него може да дойде всеки, който иска да твори, да развива сбе си, да покаже нещо. Децата са от първи и втори клас, събират се два пъти седмично. Рисуват, изработват предмети, но най- много харесват музиката. А комуникацията чрез музика е най-лесна. Татяна иска по време на заниманията да изготви профил на всяко дете и след това то да получи адекватна помощ, за да реализира стремежите си. Тя е наясно, че всяко дете иска внимание, любов и изява.

За финансирането на клуба и днешния концерт са се погрижили приятели на госпожа Вълчева. Тя се надява с регистрирания си като Сдружение с нестопанска цел клубът да намери подходящи програми, които да обезпечат дейността й.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини