Ева Лонгория рапира по секси бельо за MTV Europe Music Аwards 2010

"Отчаяната съпруга" Ева Лонгория (Eva Longoria) ще бъде водеща на тазгодишната церемония по раздаването на MTV Europe Music Awards 2010. Шоуто ще се състои на 7 ноември в Мадрид.

Музикалната телевизия пусна промо клип за събитието, в който актрисата освен че демонстрира перфектната си визия и безспорен сексапил, облечена в оскъдно облекло, но хваща микрофона и се проявява като... рапърка.

"Толкова съм развълнувана, че ще бъда водеща на Европейските музикални награди на MTV в този красив и секси град - Мадрид. Нямам търпение да видя всички зашеметяващи изпълнения по време на шоуто и съм горда, че най-номинираните артисти тази година са две изключителни дами - Lady Gaga и Кати Пери, които правят страхотна поп музика", коментира самата Ева Лонгория.

Междувременно, организаторите на MTV Europe Music Awards 2010 обявиха, че ще удостоят легендите от Bon Jovi с наградата Global Icon за изключителния им принос за развитието на рок музиката и индустрията като цяло.

Както вече ви съобщихме, основни претенденти за статуетките на MTV Europe Music Awards 2010 са поп звездите Lady Gaga и Кати Пери, които са с по 5 номинации. След тях е рап звездата Еминем (Eminem) с 4 - за "Най-добра песен", "Изпълнител на годината", "Хип-хоп изпълнител" и "Най-добър видеоклип" за хитовия си дует с Риана (Rihanna) - Love the Way You Lie.

На сцената в Мадрид на 7 ноември за изпълнения на живо ще се качат Kings of Leon, Ke$ha, Kid Rock, Linkin Park и Кати Пери, която вече на два пъти бе водеща на MTV Europe Music Awards. Имената на останалите артисти предстои да бъдат оповестени допълнително.

Ева Лонгория рапира в промо клипа на MTV Europe Music Awards 2010:

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини