Шофор загина, натискал газта посреднощ

Шофьор на камион „Скания” загина нелепо тази нощ на пътя между селата Паничково и Комунига в община Черноoчене. Катастрофата става непосредствено след полунощ. А.А. използвал липсата на движение и натиснал педала на газта. Загубил управление и се блъснал в мантинелата. Товарният автомобил се преобърнал извън платното. Водачът загинал на място. Трупът е транспортиран за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство.

Високата скорост е причина 36 годишен да счупи носа си и натърти глава и крайници при катастрофа с нерегистриран мотопед в Подкова. Той засилил двуколесното возило, но изпуснал кормилато и паднал на пътя. Избягал от мястото на произшествието и потърсил лекарска помощ в Кърджали. Прегледан е в Центъра за спешна помощ,превързан е и е изписан. Алкохолната проба е отрицателна.

Още един водач избяга от мястото на произшествието вчера. Това е Н.Р./35/, който удря странично със своя „Хюндай” „Фолкваген”. Виновникът е заловен от ченгетата. Не е употребил алкохол показва дрегерът. Съставен му е акт.

Георги Кулов

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини