RIM подготвят BlackBerry Storm 3?

В интернет пространството се появиха характеристики за смартфона BlackBerry Storm 3. Това е поредния представител на серията от сензорни устройства Storm, която понастоящем включва два модела. Според непотвърдени източници, новият смартфон ще се различава от останалите два, като ще е снабден с доста по-добри технически характеристики; сред тях ще присъстват процесор с честота 1GHz, 1GB RAM и 8GB флаш-памет за съхраняване на потребителски файлове.

Освен това, BlackBerry Storm 3 ще разполага с 5-мегапикселна камера и ще поддържа технологията SurePress с обновен механизъм за въвеждане на текст. Сред другите по-важни характеристики на модела попада и поддръжка на мрежовия стандарт LTE. Най-голямата изненада обаче е операционната система, под която се твърди, че Storm 3 ще работи - тя ще бъде различна от BlackBerry OS 6 и ще бъде снабдена с много приложения и разширени възможности за персонализация.

За съжаление обаче липсва реална снимка на модела, така че все още не можем да бъдем сигурни до каква степен е реална информацията за новия смартфон.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини