Работна среща с директорите на детските градини бе организирана в Община Радомир

Изображение 1 от 2

  Работна среща с директорите на детските градини бе организирана в Община Радомир. Основната тема, която бе засегната е летния график на детските заведения. На срещата стана ясно, че и трите детски градини в Радомир ще работят през месеците юни, юли и август, като заради намаления брой деца са осигурени сборни групи.
  „Важно е да бъдат разработени графиците по начин, който да осигури непрекъснат работен режим в детските заведения през лятото“, заяви заместник – кметът Станислава Генадиева.
  По време на разговора бяха обсъдени варианти за поставяне на видеонаблюдение в общите части на детските заведения. Това вече е направено в ДГ „Слънце“ и предстои планирането и в останалите две детски градини в рамките на бюджетите им.
  „Обмисля се изграждане на единна електронна система за прием на децата, така че да може родителите, а и ръководствата на детските градини да бъдат максимално улеснени.
  Подобряване на условията, както за децата, така и за служителите и персонала на детските заведения са сред нашите приоритети, защото именно там се дава основата за развитие на децата ни“, каза още заместник – кметът Станислава Генадиева. Тя добави още, че подобни работни срещи ще станат регулярни, защото именно чрез диалог и непрекъснато взаимодействие условията в системата могат да се подобрят и да се развиват.

   

  Източник: Perunik.COM

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини