Михаела Маринова и Любо Киров отново заедно във „Вселена“

Професионално пътищата им се пресичат за първи път през 2020 г., когато се събират в магична дуетна версия на вече познатото солово парче на Любо Киров „Мога“. Днес „Мога“, в изпълнение на Любо и Михаела Маринова, е сред супер хитовете на българската музика. Успехът им се трансформира в творческо приятелство - вече три години Михаела е специален гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той често се появява на най-важните й концерти. Затова следващият им общ проект, озаглавен „Вселена“, не е изненада за никого. „Вселена“ излиза освен с аудио, и с красиво музикално видео, режисирано от Виктор Антонов (Рик). 

„Щеше да е много странно, ако „Мога“ няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана учител на много нива, прегърна ме и r един от хората, които най-много вярват в мен. Работата с него е вдъхновение.“, споделя Михаела.

„Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази песен не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е щастлив да пее с някой, подобен на него“, казва Любо Киров.

Източник: bgradio.bg

Коментари в сайта

Последни новини