Коалицията ПП-ДБ в Кърджали регистрира листата си за парламентарния вот,водач е Радослав Милев

Изображение 1 от 3

     Коалицията ПП-ДБ в Кърджали регистрира листата си за парламентарните избори за Девети кърджалийски многомандатен район.Това стана днес в  14,45 ч.Листата  е от 7 души.Водач на листата е областният лидер на ДСБ Радослав Милев.В листата са още Стоян Георгиев;Стоян Стоянов;Гюлчин Ерол;Борис Андреев;Никола Стоев и Здравко Тодоров.

     Приоритет на всички в листата ни е да отвоюваме завладяната държава за гражданите.На 9 юни ще отстраним от властта ГЕРБ и ДПС,които през последните 15 години са овладели държавните и общински структури. .Те умишлено се отказаха от реформи и ги съботираха.Това сподели за Кърджали бг вести водачът на листата Радослав Милев.

     Реформите в България трябва да продължат. Затова ние от ПП-ДБ тръгваме на тези избори с амбицията да сме първа политическа сила в страната. ГЕРБ-ДПС предизвикаха предсрочните избори, за да си запазят скритата власт, но Промяната продължава и ние няма да се откажем от мечтата България да стане нормална европейска страна! За краткият период от 8 месеца, нашето правителство финансира 30 проекта в област Кърджали, на обща стойност 84 милиона лева. Само за сравнение ще дам кабинета "Борисов III" който в период от 2017г.-2021г. е финансирал само два проекта за цялата област. За разлика от тях, ние показахме, че ще работим на равно с всички общини, без да делим хората в тях и ще продължим да го правим и за напред!Това каза от своя страна областният координатор на Продължаваме промяната Никола Стоев.

     Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини