Силикон, бедра и… застраховки

На българския застрахователен пазар се очаква истински бум от застраховки на части от тялото, след лансираната тези дни идея за такъв тип застраховка. Според застрахователи това би заинтересувало най-вече фолк певици и футболисти.

Вероятно артистите, певиците и манекенките, които са инвестирали в силиконови бюстове ще бъдат сред първите, които ще се застраховат. Застрахователни брокери също коментираха, че такъв тип застраховка е нова в България, към нея отдавна имало интерес, тъй като все повече българи се подлагат на различни козметични интервенции, които в повечето случаи са доста скъпо удоволствие.

Не е тайна, че много от българските звезди упорито крият, че са правили корекции по тялото си и избягват да обявят това публично. Не така стои въпросът със застраховането обаче. Всъщност единствената, която се престраши да си признае, че би застраховала бюста си е фолк певицата Мария. Преди време тя призна, че си е сложила силикон. Фолк певицата Преслава отказа да коментира дали би застраховала някоя част от тялото си, а Мис “България” Антония Петрова заяви пред “Всеки ден”, че не е подготвена да отговаря на този въпрос. “Всеки ден” попита и други представители на музикалния бранш, както и артисти коя част от тялото си биха застраховали.

Мария добави, че би си направила застраховка и на краката. “Идеята е много добра. Когато се случи така, че си счупиш нещо е добре да знаеш, че някой се ангажира с плащанията. Аз бих се застраховала, все пак съм известна личност”, заяви тя пред “Всеки ден”. Аз съм човек и като всеки друг и аз атрофирам, допълни фолк дивата. Тя дори каза, че ще се радва да стане рекламно лице на една такава кампания.

“Не съм се замисляла дали искам да си застраховам части на тялото. Може би е добра идея да се застраховат гласните струни при нас певците. Защото гласовете ни падат и ставаме неработоспособни. Аз много се пазя да не се разболея, защото не мога да пея”, обясни пред “Всеки ден” фолк певицата Сашка Васева.

Дупнишката мадона допълни, че се старае да прави най-необходимото. “Застраховка на колата срещу кражба, това е най-важното в България. Тази нова застраховка е добра идея, но е малко екстра. Като цяло мисля, че застраховките са много полезно нещо, но човек трябва да има отделен бюджет за тях”, допълни Васева.

“Всичко си ми е естествено и не бих застраховала части от тялото си, защото само от мен зависи да съм здрава и във форма. Но виж гласа бих си застраховала, защото е важен за работата ми…..давате ми добра идея…”, обяви пред “Всеки ден” първата победителка в “Мюзик айдъл” Невена Цонева.

“Ще застраховам нокътя на палеца на левия си крак, защото ми пада всеки месец и така ще взимам пари. Казано сериозно обаче не вярвам в подобни холивудски глупости. У нас хората едвам доказват някаква щета по автомобила си, камо ли по тялото”, каза пък пред “Всеки ден” певецът Орлин Павлов.

“Често чупя крака и ръце по сцената, така че идеята за застраховка не е лоша, но виж пръстите задължително трябва, че все някоя врата в декора по сцената ми ги прищипва”, сподели актьорът Иван Ласкин.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини