Eric с Бенедикт Къмбърбач - най-новият драматичен трилър на Netflix

Последната продукция на Netflix, в която гледахме Бенедикт Къмбърбач, бе The Wonderful Story of Henry Sugar. След като тя остави ярък отпечатък в съзнанието ни с майсторската режисура на Уес Андерсън и очарователната игра на британския актьор, нямаше как да подминем новините около следващия му проект със стрийминг платформата.

Вече знаем, че това е шестсерийният драматичен трилър Eric. Главната роля е поверена на Бенедикт Къмбърбач, който изиграва кукловода и създател на съдържание за детска телевизия Винсънт. Той е баща в отчаяно търсене на деветгодишния си син Едгар (Айвън Хау), който изчезва една сутрин на път за училище.

Изпълнен със самоомраза и вина след случката, бащата решава, че ще намери изход в рисунките му на куклата-чудовище Ерик. Винсънт е убеден, че ако накара героя да оживее по телевизията, синът му ще се върне у дома.

Докато прогресивно разрушителното поведение на бащата отчуждава семейството му, колегите му от работа и дори детективите, които се опитват да му помогнат, въображаемият Ерик се превръща в единствения му съюзник в стремежа да върне момчето си у дома.

Действието в сериала се развива през 80-те години в Ню Йорк, където и протичат снимките основно, пише Deadline. Продукцията обаче е на Обединеното кралство, като част от екипа е и Бенедикт Къмбърбач, заедно с Аби Морган, която е и сценарист, Джейн Федърстоун, Луси Дайк и Луси Форбс, която пък е и режисьор.

В Eric ще видим също и актьорите Габи Хофман, Маккинли Белчър III, Дан Фоглър, Фийби Никълс, Кларк Питърс, Дейвид Денман и други.

Eric e от 30 май в Netflix.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини