Бодигард на Елвис Пресли твърди, че призракът му витае на специално място

Покойната рок легенда Елвис Пресли от дълги години не е сред живите, но призракът му все още не иска да напусне този свят. Оказва се, че духът на изпълнителя и до ден днешен витае в залата, където е свирил в Лас Вегас, казва неговият доведен брат, цитиран от Daily Star.

Дейвид Стенли твърди, че призракът е активен в бившия хотел Интернационал, където той е живял през 70-те години. Дейвид, който е работил и като бодигард на Елвис до смъртта му през 1977 г., говори по време на шоу в The Westgate Las Vegas.

Той каза: „Живея в прекрасен апартамент тук и понякога казвам на глас: „Елвис, какво става, човече? Говори с мен. Веднъж като го казах, светна лампата. Станах и изключих ключа. Опитах отново – „Елвис, хайде, покажи се.“ Включи се отново. Така че тези неща се случват често. Усещам присъствието му и енергията на духа на Елвис тук”, твърди Дейвид, цитиран от "Телеграф".

Стенли често си позволява да говори за Елвис, което предизвиква проблеми между него и други членове на семейството на Краля на рокендрола.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини