Тейлър Суифт открадна шоуто при победата на Канзас Сити в Супербоул

Изображение 1 от 2

    Канзас Сити Чийфс спечелиха четвъртата си шампионска титла във финала на Националната футболна лига на Америка след напрегнат мач срещу Сан Франциско Фортинайнърс.

    Двубоят завърши с равенство от 19 - 19 точки в редовното време, а в последните секунди на продълженията тимът на Канзас Сити успя да завърши с тъчдаун и да завоюва шампионската титла на Супербоул с 25 - 22.

    Това беше седмата най-дълга игра в историята на Националната футболна лига.

    Мачът не започна добре за "Вождовете" - камерите показаха как тайтендът на отбора Травис Келси дори влиза в разгорещен спор с треньора Анди Рийд, с викове и моментно физическо съприкосновение. След победата обаче Рийд демонстрира, че приема случилото се като нещо нормално за толкова важно събитие и сподели, че Келси "го кара да се чувства млад".

    По традиция Супербоул е най-важното събитие в американския спорт, с над 100 милиона зрители по телевизиите и онлайн платформите, които го излъчват.

    Всички погледи бяха насочени към Травис Келси, който емоционално отпразнува победата със своята приятелка - супер звездата на попмузиката Тейлър Суифт.

    Певицата и Личност на 2023 г. в класацията на TIME беше в една от почетните ложи на стадиона в Парадайс, щата Невада, за да наблюдава мача. За да дойде за мача, Суифт е летяла за Лас Вегас малко след последния си концерт в Токио, част от международното ѝ турне Eras Tour.

    При всяко отбелязване на точка за Канзас Сити камерите се обръщаха към Суифт, за да показват реакциите ѝ.

    Травис и Тейлър са двойка от няколко месеца, а връзката им е обект на непрекъснати коментари в медиите и социалните мрежи. Популярността им дори породи абсурдна конспиративна теория в лагера на Доналд Тръмп, че отношенията им са "режисирани" от Демократическата партия, заради предполагаем сценарий за привличане на традиционно консервативни фенове на американския футбол към лагера на Байдън.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини