ОnePlus 12 ще има най-яркият смартфон дисплей в света

ОnePlus ще приковат вниманието ни към новите си флагмани само след броени дни. Компанията вече потвърди, че голямото събитие ще се проведе на 5 декември. Тогава най-накрая ще бъде премиерата на OnePlus 12. Вече знаем важни технически спецификации на смартфона. В интернет бяха публикувани снимки разкриващи дизайна на OnePlus 12.

Постепенно компанията задоволява любопитството с разкриването на нови детайли за предстоящото устройство. Луксозният дисплей и впечатляващите камери ще са допълнени и от един от най-добрите дисплеи за смартфони. ОnePlus 12 ще е оборудван с AMOLED екран с големина от 6.82 инча, който е оптимизиран и за LTPO технология за променливо опресняване.

Самият панел е произведен от BOE Technology и ще поддържа 3168х1440 резолюция, като най-интересното е, че максималната яркост ще е 4500 нита. Това е впечатляващо и ще направи OnePlus 12 два пъти по-ярък от настоящите флагмани с Android. За сравнение iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се отличават с максимална яркост от 2000 нита.

Високата производителност ще се гарантира от Snapdragon 8 Gen 3 процесор с до 24GB RAM. Новият флагман на OnePlus ще има 1ТВ памет, четворна камера и ще работи с OxygenOS 14. Потребителите ще могат да избират между бяла, черна и зелена версия. Европейските продажби на OnePlus 12 се очакват през първото тримесечие на 2024г.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини