„Саяна Хасково“ с трудна задача в Нова Загора

В среща от 4-ти кръг на Трета Югоизточна лига „Саяна Хасково“ ще гостува днес на „Загорец“. Мачът е важен и за двата отбора.

Домакините започнаха силно сезона. „Загорец“ стартира с равенство срещу „Ямбол", след което победи „Созопол“ и дубъла на „Берое“. „Саяна Хасково“ също започна обещаващо първенството. Момчетата на Живко Желев победиха последователно „Атлетик“ с 3:2 и „Карнобат“ с 1:4. В миналия кръг обаче червено-белите се изложиха срещу „Розова долина“. Хасковлии играха почти цял мач с човек повече от съперника си и допуснаха да бъдат победени с гол в последните минути. Затова сега футболистите трябва да са пределно мотивирани да се върнат на победния път.

„Мачът ще бъде труден. В същото време е много важен, след като направихме грешна стъпка в предишния кръг. Ще играем за победа.“ Това коментира за Haskovo.net Делчо Корчев, член на Управителния съвет на ФК „Саяна Хасково“.

За червено-белите двубоят със сигурност пропуска опитният защитник Тейнур Марем, който се възстановява след операция. Младият нападател Христо Димитров също е аут от мача. Офанзивният футболист, който пропусна и домакинството на „розите“ в предишния кръг, лекува травма. Всички останали в състава на „Саяна“ са на лице на този етап.

При домакините проблемите са свързани с Якуб Идризов, Иван Тошев и вратаря Евгени Караманов, които са под въпрос за мача, заради контузии.

Срещата е от 18:00 часа.

Младен Желязков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини