Фенове на "Левски" от Хасково и Димитровград заминаха надъхани за победа срещу "Айнтрахт"

Днес София ще посинее. Фенове на футболния „Левски“ от различни краища на страната тръгнаха за столицата, за да подкрепят любимия тим във важния мач с „Айнтрахт“ (Франкфурт).

Сред привържениците на столичния гранд, които ще влязат на националния стадион „Васил Левски,“ отново ще има и такива от Хасково и Димитровград. Очаквано там ще са и членовете на двата местни фен клуба "Непримиримите - Синьо Хасково" и "Синя Мания". Представители на двете организации тръгнаха днес следобед, за да подкрепят 26-кратния шампион на България.

„Синя България“ мечтае за голям триумф. Мечтае за първата крачка към отстраняване на именития немски клуб по пътя към Лига на конференциите. Мачът няма да е никак лесен за Николай Костов и компания. „Левски“ се изправя срещу един от стабилните отбори в Бундеслигата през последните няколко години. През 2022 г. „Айнтрахт“ дори триумфира в Лига Европа. Българският тим обаче показа израстване, показа, че не е за подценяване. Дали бразилските перли в състава или българските лидери на тима ще поведат „Левски“ към класиране в третия по сила европейски клубен турнир, ще стане ясно тази вечер. Първият мач от плейофите за влизане в групите на турнира започва в 20:00 часа. Очаква се близо 40 000 фена да подкрепят тима, воден от Николай Костов.

Съдийството е поверено на шведска бригада. Главен рефер ще бъде Адам Ладебек.

Младен Желязков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    СП
    с Пепси до края
    3 -1
    13:00, 25 авг 2023
    Само Левски от люлка до гроб
  • 2
    Он
    Ончо
    3 -1
    14:58, 25 авг 2023
    Това е само една малка група!Имаше поне 200 човека от Хасковска област.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини